VIDEO Medicii i-au uitat o copcă în picior și s-a chinuit trei ani: cum a reușit să o scoată

Majoritatea intervențiilor chirurghicale se încheie cu montarea unor copci pentru a forța pielea să se lipească în acel loc de pe corp. Ulterior, copcile cu pricina sunt eliminate, dar se mai întâmplă ca una sau două să fie uitate.

În mod suspect, oamenii sunt fascinați de intervenții mai mult sau mai puțin periculoase asupra corpului uman. Din acest motiv, clipurile precum cel de mai jos adună destul de repede zeci sau sute de mii de vizualizări. Ca referință, clipul de mai jos a fost văzut de 14 milioane de ori. Asta înseamnă o operațiune virală. Performanța este cu atât mai interesantă, având în vedere că videoul are doar un minut.

Revenind însă la povestea din spatele viralului, aceasta a început în 2013. Un bărbat din Memphis Tennessee a suferit un accident foarte grav care a dus la montarea a aproximativ 100 de copci pe unul dintre picioarele sale. Cele mai multe dintre ele au fost eliminate la câteva zile până la câteva săptămâni de la intervenție.

După ce rana s-a vindecat complet, au început însă problemele. În mod normal, nicio copcă nu poate fi uitată în interiorul corpului, dar după câțiva ani de chin, bărbatul și-a dat seama că altă explicație nu există pentru chinul său. Îl mânca piciorul la locul intervenției atât de tare încât și-a făcut rană de la scărpinat. I-a dat sângele pentru că simțea că are ceva în picior.

În urma unei sesiuni intense de scărpinat, a văzut ceva negru care dădea să iasă afară. Când s-a uitat mai atent, a observat că este un fir. A inițiat imediat un proces pentru a elimina ceea ce părea o copcă, deși ar fi trebuit să ajungă la un medic. Rezultatul este unul surprinzător, iar ceea ce a scos la final pare efectiv absurd că a stat atâția ani în picior.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI