VIDEO Manuela Hărăbor își vinde apartamentul în care a trăit spaima vieții sale: ”O mulțime de clădiri s-au prăbușit”

VIDEO Manuela Hărăbor își vinde apartamentul în care a trăit spaima vieții sale: ”O mulțime de clădiri s-au prăbușit”
VIDEO Manuela Hărăbor își vinde apartamentul în care a trăit spaima vieții sale: ”O mulțime de clădiri s-au prăbușit”

Manuela Hărăbor sau ”Pădureanca” , așa cum o știe toată lumea, sau una dintre fetițele din ”Veronica”, a anunțat pe pagina sa de socializare că se vinde casa în care a copilărit.

Manuela Hărăbor vinde apartamentul în care a trăit spaima vieții sale

Actrița a povestit pe  pagina personală de Facebook că, apartamentul în care s-a jucat atât ea cât și fiul ei în copilărie este acum de vânzare.

„Am locuit o viață de copil și adolescentă într-un apartament de trei camere dintr-un bloc așezat într-un parc pe Magistrală. Când eram mică visam la ziua în care copacii vor ajunge la fereastra mea de la etajul cinci. Azi parcul s-a transformat într-o mică pădure urbană ultracentrală cu arbori ce ajung până la etajul 7. Școala era peste drum.

Una dintre cele mai bune din București, care și-a păstrat renumele și excelența și în ziua de azi. Liceul „Ion Creangă”. Din sala mea de clasă auzeam clopotele bisericii Mănăstirii Radu-Vodă, loc care mi-a devenit de mai bine de 15 ani o a doua casă. Ne-am mutat aici în 1977, cu o lună înainte de marele cutremur”, a scris Manuela.

APARTAMENT ULTRACENTRAL DE TREI CAMERE DE VÂNZARE. Am locuit o viață de copil și adolescentă într-un apartament de trei camere dintr-un bloc așezat într-un parc pe Magistrală. Când eram mică visam la ziua în care copacii vor ajunge la fereastra mea de la etajul cinci. Azi parcul s-a transformat într-o mică pădure urbană ultracentrală cu arbori ce ajung până la etajul 7. Școala era peste drum. Una dintre cele mai bune din București, care si-a păstrat renumele și excelența și în ziua de azi. Liceul "Ion Creangă". Din sala mea de clasă auzeam clopotele bisericii Mănăstirii Radu-Vodă, loc care mi-a devenit de mai bine de 15 ani o a doua casă. Ne-am mutat aici în 1977, cu o lună înainte de marele cutremur. În acea noapte de 4 martie, când o mulțime de clădiri s-au prăbușit, aici m-am simțit în siguranță. Blocul nostru s-a dovedit a fi unul dintre cele mai rezistente. Și nu e de mirare, arhitectul care a proiectat ansamblul de cinci blocuri, fiecare cu parc propriu, a locuit o viață într-unul dintre ele. Și nu îmi aduc aminte să fi suferit vreodată de frig. Centrala proprie din subsolul blocului încălzea fără mari restricții toate cele cinci blocuri. Avantaj imens și azi, când costurile de întreținere sunt extrem de mici în comparație cu celelalte blocuri racordate la RADET.Aici am legat cele mai frumoase și mai trainice prietenii. Aici s-a născut și a copilărit Andrei. Dar a sosit vremea să ne despărțim. Apartamentul este scos la vânzare. Dacă există printre dumneavoastră doritori, aștept mesaj privat pentru a vă da mai multe detalii.

Publicată de Manuela Florina Hărăbor pe Luni, 24 august 2020

Unul dintre cele mai rezistente blocuri

Manuela Hărăbor își aduce aminte clipele prin care a la cutremurul din 1977, spunând că blocul în care locuia a fost printre cele mai rezistente.

”În acea noapte de 4 martie, când o mulțime de clădiri s-au prăbușit, aici m-am simțit în siguranță. Blocul nostru s-a dovedit a fi unul dintre cele mai rezistente. Și nu e de mirare, arhitectul care a proiectat ansamblul de cinci blocuri, fiecare cu parc propriu, a locuit o viață într-unul dintre ele. Și nu îmi aduc aminte să fi suferit vreodată de frig. Centrala proprie din subsolul blocului încălzea fără mari restricții toate cele cinci blocuri.

Avantaj imens și azi, când costurile de întreținere sunt extrem de mici în comparație cu celelalte blocuri racordate la Radet. Aici am legat cele mai frumoase și mai trainice prietenii. Aici s-a născut și a copilărit Andrei. Dar a sosit vremea să ne despărțim. Apartamentul este scos la vânzare”, a mai scris pe pagina ei de Facebook Actrița.

Urmăriți Playtech.ro și pe