Video. Fanii lui Rangers, uluiţi de Ianis Hagi: „A înfipt un cuţit în inima echipei tatălui său”

Video. Fanii lui Rangers, uluiţi de Ianis Hagi: „A înfipt un cuţit în inima echipei tatălui său”
Ianis Hagi a făcut un meci mare contra celor de la Galatasaray

Ianis Hagi i-a cucerit definitiv pe fanii lui Glasgow Rangers. După un start de sezon mai degrabă modest, fotbalistul român a fost decisiv în partida contra celor de la Galatasaray. Ianis a dat o pasă de gol la reuşita lui Artfield, din minutul 52. Românul i-a aşezat mingea perfect, pe poziţie viitoare, şi l-a lăsat singur cu portarul pe coechipierul său. Pe reţelele de socializare, laudele la adresa lui Ianis Hagi au explodat imediat. Mai ales că este cel mai important meci al sezonului pentru Rangers. Scoţienii îşi salvează bugetul dacă obţin calificarea în grupele Europa League.

Glasgow Rangers s-a calificat în grupele Europa League, dar a tremurat pe final, după ce Ianis fusese schimbat

Fanii lui Glasgow Rangers nu au uitat că tatăl lui Ianis, Gheorghe Hagi a scris istorie pentru Galatasaray. De altfel, și fanii turci și-au exprimat regretul că internaționalul român nu a ajuns la Galata, deși s-a discutat de multe ori despre transfer. De altfel, Ianis chiar s-a născut la Istanbul, când tatăl său încă juca în Turcia.

„Un fan al lui Rangers a prezentat reuşita tehnică a lui Ianis în cel mai artistic mod posibil. Un cuţit bine plasat în inima echipei tatălui său. O pasă printre Freudiană”, a scris pe Twitter user-ul Gaby McKay.

Au fost mulţi fani ai lui Rangers care s-au întrecut în laude la adresa lui Ianis Hagi. Chiar dacă nu toţi au fost la fel de poetici.

Glasgow Rangers a deschis scorul după pasa genială a lui Ianis Hagi şi şi-a mărit repede avantajul. Tavernier a marcat în minutul 59 şi părea să rezolve ecuaţia calificării. Fotbalistul român a fost înlocuit în minutul 78, de Ryan Jack, iar formaţia sa a avut probleme pe finalul meciului. Marcao a marcat în minutul 87, iar Galatasaray a forțat trimiterea meciului în prelungiri. Dar scoțienii au rezistat și au obținut accesul în grupele Europa League.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI