Ce se întâmplă, de fapt, cu Ianis Hagi la Rangers. Omul de încredere al lui Steven Gerrard a spus adevărul

Ce se întâmplă, de fapt, cu Ianis Hagi la Rangers. Omul de încredere al lui Steven Gerrard a spus adevărul
Ce se întâmplă, de fapt, cu Ianis Hagi la Rangers. Omul de încredere al lui Steven Gerrard a spus adevărul

Fotbalistul Ianis Hagi a fost trecut surprinzător pe banca de rezerve la meciul cu Motherwell din ultima etapă a campionatului Scoției. Glasgow Rangers clarifică situația. Antrenorul secund McAllister: „L-am lăsat să se odihnească”.

Ianis Hagi, pe banca de rezerve la meciul din ultima etapă a campionatului Scoției

Ianis Hagi a început sezonul greoi, dar este în revenire. Fotbalistul a jucat din ce în ce mai bine în ultimele meciuri, unde a avut și realizări. El a avut un gol marcat și a oferit 6 pase decisive în acest sezon.

  • Rangers a plătit 3,4 milioane de euro pentru a-l cumpăra în vară de la Genk, după ce în primele 6 luni ale anului curent a fost împrumutat de la gruparea scoțiană.

Cinci minute pe teren și a și oferit o pasă de gol

Ianis Hagi a început meciul împotriva lui Motherwell pe banca de rezerve. Steven Gerrard a luat decizia de a începe fără mijlocașul român în garnitura de start pentru prima dată după 5 partide. În absența sportivului, Rangers a început meciul foarte bine, conducând cu 3-4 la pauză, datorită unei ”duble” din penalty a lui Tavernier și a unui gol marcat de Jones. Hotărârea antrenorului de la Rangers a fost surprinzătoare, drept pentru care s-au așteptat și lămuriri.

Potrivit antrenorului secund Gary McAllister, staff-ul tehnic al echipei de clubul de fotbal scoțian a fost de acord cu această acțiune nu din motive tehnice, ci doar din dorința de a-l lăsa pe Ianis Hagi să se odihnească pentru meciul cu Galatasaray, din Europa Leaque.

„Ianis a jucat în primul 11 în cele 10 meciuri din acest sezon. Ne așteaptă un meci foarte important cu Galatasaray, iar din acest motiv l-am lăsat să se odihnească”, McAllister, potrivit Hurriyet.

  • Partida dintre Rangers și Galatasaray va avea loc joi, de la ora 21:45.

Românul a intrat în meci la minutul 75, când echipa din Glasgow conducea scorul cu 4-0 prin Itten. După câteva minute petrecute pe teren, Ianis Hagi a reușit să ofere o pasă de gol pentru același Itten. A lovit mingea cu capul după un corner, iar balonul a ajuns la Itten, care l-a împins în poartă, stabilind scorul final de 5-1.

Gazdele au reușit golul de onoare în minutul 87, Edmundson introducându-și mingea în proprie poartă. După succes, Rangers se poziționează pe primul loc în campionatul Scoției, cu 23 de puncte după 9 meciuri. Celtic este la 4 puncte distanță, cu două meciuri mai puțin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI