Ianis Hagi, analizat de Fatih Terim! Ce a putut să spună despre fiul „Regelui”: ”Nu știu dacă va fi la fel de bun”

Ianis Hagi, analizat de Fatih Terim! Ce a putut să spună despre fiul „Regelui”: ”Nu știu dacă va fi la fel de bun”
Ianis Hagi este printre cei mai apreciați fotbaliști din România

Ianis Hagi este anunțat titular în această seară pentru Glasgow Rangers, contra celor de la Galatasaray. Este un meci din faza play-off din Europa League, extrem de important pentru ambele formații. Antrenorul celor de la Galatasaray, Fatih Terim, a avut cuvinte de laudă la adresa tânărului internațional român. Și a vorbit despre șansele acestuia de a atinge performanțele mult mai celebrului său tată.

Fatih Terim, mesaj surprinzător despre Ianis Hagi. Cum l-a caracterizat pe fiul „Regelui”

„Am lucrat cu Gică 4 ani. Am avut performante mari împreună. Fiul lui s-a născut în Turcia și cred că este un tânăr foarte promițător. Nu știu dacă va fi la fel de bun ca tatăl său, dar sper să fie. Chiar sper să fie mai bun, sunt sigur că asta își dorește și tatăl său. Dar nu există îndoială că Ianis este un jucător bun, cu un mare potențial de îmbunătățire”, a declarat Fatih Terim în presa din Turcia.

Fatih Terim l-a avut elev pe Gheorghe Hagi, iar acum îl înfruntă pe Ianis

Fatih Terim a fost antrenorul lui Gheorghe Hagi în perioada în care cel mai mare fotbalist român din toate timpurile a scris istorie în Turcia. 192 de partide a jucat „Regele” pentru formația din Istanbul și a reușit să înscrie 73 de goluri. De altfel, Ianis Hagi s-a născut la Istanbul, chiar în perioada în care tatăl său juca pentru Galatasaray.

Partida Glasgow Rangers – Galatasaray, play-off de Europa League, va avea loc joi, de la ora 21:45. Este o șansă uriașă pentru Ianis Hagi de a intra definitiv în inimile fanilor lui Rangers. Dar și pentru a atrage atenția în Turcia și restul Europei. Se joacă într-o singură manșă, iar învingătoarea se califică în grupele competiției. Performanță care ar conta inclusiv pentru bugetele ambelor formații. Aproximativ 20 de milioane de euro ar fi asigurate cu o victorie în această seară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI