VIDEO. E scandal la Juventus! Gestul sfidător făcut de Cristiano Ronaldo la adresa lui Sarri

Relația dintre Cristiano Ronaldo și Maurizzio Sarri este departe de a fi una perfectă.

Juventus este aproape să își asigure un nou titlu în Serie A, dar în vestiarul piemontezilor nu este liniște. Maurizzio Sarri nu este deloc pe placul lui Cristiano Ronaldo, iar starul „Bătrânei Doamne” nici nu mai ascunde asta. Portughezul a avut un gest sfidător la adresa antrenorului său, iar camerele de filmat au surprins momentul. În finalul primei reprize, Sarri a încercat să îi explice câteva detalii tactice lui Ronaldo. Portughezul l-a ignorat, ba chiar și-a dat ochii peste cap, vizibil deranjat.

Cristiano Ronaldo a marcat un gol și a dat o pasă decisivă în partida cu Torino. Juve e aproape de titlu

Chiar dacă nu a luat prea mult în seamă sfaturile date de Sarri, Cristiano Ronaldo a făcut un meci excelent contra lui Torino. Starul portughez a pasat decisiv pentru golul lui Cuadrado, în minutul 29, pentru ca în repriza secundă să și marcheze. Cristiano a transformat spectaculos o lovitură liberă de la aproape 25 de metri. Interesant este că înaintea acestei faze, CR7 ajunsese la nu mai puțin de 42 de lovituri libere executate fără gol marcat.

Cu reușita din partida cu Torino, Cristiano Ronaldo a ajuns la 25 de goluri marcate în acest sezon de Serie A. Este depășit doar de Ciro Immobile, care a punctat de 29 de ori în 29 de partide pentru Lazio. Totuși, lupta pentru titlu pare deja încheiată în favoarea lui Juve. Cu opt etape înainte de final, torinezii au un avans de șapte puncte în fața lui Lazio, a doua clasată.

Pentru Juventus și Cristiano Ronaldo, un obiectiv important rămâne câștigarea Champions League. Misiunea nu va fi deloc ușoară, după ce italienii au cedat partida tur din optimile de finală, scor 0-1, cu Lyon. Returul se va juca pe 7 august. Rămâne de văzut dacă va fi la Torino, așa cum era programat inițial, sau va merge la Lisabona, așa cum ia în calcul UEFA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI