Juventus pregătește un transfer de top! Un star de la Bayern Munchen poate juca lângă Ronaldo

David Alaba a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Bayern Munchen în ultimii ani

Juventus l-a transferat luni pe Arthur, de la FC Barcelona, dar pregătește o mutare și mai spectaculoasă. Oficialii campioanei Italiei fac eforturi pentru a crea o echipă de top în jurul lui Cristiano Ronaldo, astfel încât să câștige în cele din urmă Liga Campionilor. Conform jurnaliștilor italieni de la Calciomercato, Juventus a început deja negocierile cu Bayern Munchen pentru transferul lui David Alaba, 28 de ani, unul dintre cei mai importanți jucători ai bavarezilor.

Juventus pregătește un transfer de top! Chelsea și PSG îl vor și ele pe David Alaba de la Bayern

Mutarea nu va fi deloc ușor de realizat pentru Bayern Munchen, în condițiile în care bavarezii ar vrea să îl păstreze pe jucător. Doar că Alaba a refuzat ultimele oferte de prelungire a contractului pe care îl are la Munchen, scadent în vara anului viitor. În aceste condiții, campioana Germaniei s-ar putea vedea nevoită să accepte o ofertă. Chelsea și PSG sunt și ele interesate de un eventual transfer.

David Alaba a debutat în 2010 pentru Bayern Munchen și a strâns de atunci nu mai puțin de 381 de partide, în care a marcat de 30 de ori și a oferit și 48 de pase de gol. Alaba a schimbat mai multe poziții în cei 10 ani petrecuți ca jucător al clubui bavarez. A fost fundaș și mijlocaș de bandă, dar a jucat și în centrul terenului. Anul acesta, prestațiile sale au fost ceva mai puțin convingătoare. Are un gol și o pasă decisivă în 28 de partide jucate.

David Alaba pare hotărât să încerce o nouă provocare, după 10 ani în tricoul lui Bayern Munchen

Bayern Munchen este foarte activă pe piața transfeurilor. Campioana din Bundesliga face eforturi pentru a finaliza achiziționarea lui Leroy Sane, de la Manchester City. De asemenea, trebuie să rezolve problema legată de situația lui Thiago Alcantara, care încă nu a acceptat prelungirea contractului, valabil până în 2021. De asemenea, Bayern a decis să nu facă o ofertă pentru Philippe Coutinho, jucător care a fost împrumutat de la FC Barcelona în acest sezon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI