05 aug. 2020 | 16:10

VIDEO Durere fără margini, în curtea casei lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat când a ajuns sicriul

Monden
VIDEO Durere fără margini, în curtea casei lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat când a ajuns sicriul
VIDEO Durere fără margini, în curtea casei lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat când a ajuns sicriul

Jale mare, miercuri, în curtea lui Emi Pian. Siciriul cu trupul neînsuflețit al interlopului a ajuns acasă pentru priveghi. Curtea celui care a murit după ce a fost înjunghiat la un joc de barbut s-a umplut de sute de oameni îmbrăcați în negru, familie, prieteni apropiați, dar și mulți curioși care au vrut să trăiască pe pielea lor evenimentul.

VIDEO Jale mare, în curtea casei lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat când a ajuns sicriul cu trupul neînsuflețit

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian, interlopul care a decedat după ce a fost înjunghiat, în noaptea de luni spre marți, în sectorul 6 al Capitalei, a ajuns acasă pentru priveghi. Sicriul a fost așteptat de sute de persoane, toate îndoliate, iar atmosfera a fost una de jale, familia fostului interlop urlând și tăvâlindu-se pe jos.

În zonă au fost mobilizate echipaje de poliție, dar și echipaje medicale pentru a reuși să gestioneze situația. Priveghiul lui Emi Pian va dura 4 zile. Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost scos din mașină pe brațe de către apropiați și dus în curtea casei, acolo unde atmosfera de jale a fost întreținută de Copilul de Aur cu melodii de supărare.

Sicriul cu corpul neînsuflețit al lui Emi Pian a ajuns acasă

Sicriul cu corpul neînsuflețit al lui Emi Pian a ajuns acasă

Cei prezenți l-au aplaudat pe Emi Pian

La un moment dat, lumea venită în curtea lui Emi Pian, familie, preteni apropiați dar și mulți curioși au început să îl aplaude pe cel care a fost cel mai temut interlop din București.

Sutele de oameni nu au respectat în niciun fel distanțarea socială, deși zona este împânzită de jandarmi și polițiști. Emi Pian a decedat marți dimineață, după ce a fost înjunghiat în urma unui scandal iscat la un joc de barbut.

Cum a murit Emi Pian

Interopul a ajuns la spital cu artera femurală tăiată pierzând o mare canhtitate de sânge. Medicii au încercat să îl resusciteze timp de două ore, însă fără succes.

Cel care l-ar fi înjunghiat pe Emi Pian în picior, un membru al clanului Rinu, ar fi ajuns la spital după ce fratele lui Emi Pian, Grațian l-ar fi lovit cu toporul. Poliția face cercetări pentru a elucida cum s-a întâmplat totul.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro