VIDEO Cum a reușit Simona Halep să o învingă pe Serena Williams la Wimbledon. Lovitura cu care a îngenuncheat-o

VIDEO Cum a reușit Simona Halep să o învingă pe Serena Williams la Wimbledon. Lovitura cu care a îngenuncheat-o
Lovitura cu care Simona Halep a îngenuncheat-o pe Serena Williams e viral pe internet

Simona Halep a învins-o pe Serena Williams în finala de la Wimbledon și a câștigat al doilea trofeu de Grand Slam din carieră. Lovitura cu care a îngenuncheat-o pe cea mai bună jucătoare de tenis din toate timpurile a devenit viral pe internet, iar mulți fani au comparat loviturile Simonei cu cele ale lui Rafael Nadal.

Lovitura cu care Simona Halep a îngenuncheat-o pe Serena Williams e viral pe internet

Simona Halep s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2 în fața Serenei Williams. Punctul care i-a adus victoria a fost reușit în urma unei lovituri de excepție, dar sportiva noastră a jucat excelent pe tot parcursul meciului și a pus-o mereu în dificultate pe Serena. În primul set al meciului, la scorul de 4-1 pentru Halep, sportiva din Statele Unite ale Americii a trimis o minge în stânga Simonei, care a făcut un efort uriaș și a retrimis-o în teren. Americanca nu a mai putut face nimic pentru a recupera, iar reușita Simonei a fost aplaudată la scenă deschisă.

Pe contul de YouTube #Wimbledon a fost postat un material video cu cele mai frumoase lovituri reușite de Halep la turneul de la Londra. Videoclipul începe chiar cu lovitura care a îngenuncheat-o pe Serena Williams.


Simona Halep a revenit în România luni și a fost așteptată pe Aeroportul Otopeni de numeroși fani și de oficiali din tenisul românesc. Printre persoanele prezente pe aeroport s-au aflat, printre alții, Ilie Năstase și Ion Țiriac.

Miercuri, Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională din București. Evenimentul va avea loc la ora 19:00, iar accesul spectatorilor va fi gratuit. Peste 30.000 depersoane sunt așteptate la stadion să o felicite pe Simona. Chiar dacă Primăria Municipiului București va organiza evenimentul, Gabriela Firea nu va fi prezentă, după ce anul trecut a fost huiduită când a urcat pe scenă alături de Halep, la prezentarea trofeului de la Roland Garros.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI