Motivul pentru care Meghan Markle nu a mers să o felicite personal pe Simona Halep la Wimbledon

Autor: Claudiu Surmei - 08:57
Meghan Markle nu a mers să o felicite personal pe Simona Halep

Meghan Markle și Kate Middleton s-au aflat în tribună la finala de la Wimbledon, câștigată de Simona Halep în fața Serenei Williams. La finalul partidei, doar Kate a mers să o felicite pe Simona, iar presa a  încercat imediat să speculeze motivul pentru care Meghan Markle nu a mers să o felicite personal pe româncă.

Meghan Markle nu a mers să o felicite personal pe Simona Halep

Înaintea finalei de la Wimbledon, Simona Halep a declarat că și-ar dori ca în tribună să fie și Kate Middleton, iar dorința i s-a îndeplinit. Ducesa de Cambridge a venit însoțită de Meghan Markle, care este bună prietenă cu Serena Williams, iar jurnaliștii au scris imediat că este vorba și despre un duel al celor două ducese.

Simona Halep a câștigat meciul cu 6-2, 6-2 și și-a trecut în palmares al doilea trofeu de Grand Slam din carieră, iar la finalul partidei a fost felicitată personal Kate Middleton. „Bravo, te-ai descurcat foarte bine! Ai făcut un meci incredibil, a fost impresionant. Felicitări”, i-a spus ducesa de Cambridge. Numărul 4 mondial a declarat ulterior că a simțit o motivație în plus știind că este urmărită din tribună de Kate și Meghan Markle, chiar dacă ducesa de Sussex nu a mers să o felicite personal.

Kate Middleton o felicită pe Simona Halep
Kate Middleton o felicită pe Simona Halep

Presa internațională a scris că Meghan nu a felicitat-o pe Simona ca să nu o supere Serena, însă sportiva din SUA i-a sărit în apărare și a declarat că ducesa a fost impresionată de jocul lui Halep. „Meghan este o prietenă şi o persoană minunată. Este mereu pozitivă, indiferent ce s-ar întâmpla. A văzut că Simona a jucat incredibil şi s-a bucurat pentru ea”, a spus americanca.

Nu a fost pentru prima dată când Meghan Markle și Kate Middleton s-au aflat în tribună la un meci de la Wimbledon. Cele două ducese au mai urmărit și anul trecut partide din cadrul turneului de la Londra.


Citește și...