Motivul pentru care Meghan Markle nu a mers să o felicite personal pe Simona Halep la Wimbledon

Motivul pentru care Meghan Markle nu a mers să o felicite personal pe Simona Halep la Wimbledon
Meghan Markle nu a mers să o felicite personal pe Simona Halep

Meghan Markle și Kate Middleton s-au aflat în tribună la finala de la Wimbledon, câștigată de Simona Halep în fața Serenei Williams. La finalul partidei, doar Kate a mers să o felicite pe Simona, iar presa a  încercat imediat să speculeze motivul pentru care Meghan Markle nu a mers să o felicite personal pe româncă.

Meghan Markle nu a mers să o felicite personal pe Simona Halep

Înaintea finalei de la Wimbledon, Simona Halep a declarat că și-ar dori ca în tribună să fie și Kate Middleton, iar dorința i s-a îndeplinit. Ducesa de Cambridge a venit însoțită de Meghan Markle, care este bună prietenă cu Serena Williams, iar jurnaliștii au scris imediat că este vorba și despre un duel al celor două ducese.

Simona Halep a câștigat meciul cu 6-2, 6-2 și și-a trecut în palmares al doilea trofeu de Grand Slam din carieră, iar la finalul partidei a fost felicitată personal Kate Middleton. „Bravo, te-ai descurcat foarte bine! Ai făcut un meci incredibil, a fost impresionant. Felicitări”, i-a spus ducesa de Cambridge. Numărul 4 mondial a declarat ulterior că a simțit o motivație în plus știind că este urmărită din tribună de Kate și Meghan Markle, chiar dacă ducesa de Sussex nu a mers să o felicite personal.

Kate Middleton o felicită pe Simona Halep
Kate Middleton o felicită pe Simona Halep

Presa internațională a scris că Meghan nu a felicitat-o pe Simona ca să nu o supere Serena, însă sportiva din SUA i-a sărit în apărare și a declarat că ducesa a fost impresionată de jocul lui Halep. „Meghan este o prietenă şi o persoană minunată. Este mereu pozitivă, indiferent ce s-ar întâmpla. A văzut că Simona a jucat incredibil şi s-a bucurat pentru ea”, a spus americanca.

Nu a fost pentru prima dată când Meghan Markle și Kate Middleton s-au aflat în tribună la un meci de la Wimbledon. Cele două ducese au mai urmărit și anul trecut partide din cadrul turneului de la Londra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI