VIDEO Atenție, șoferi! Razie pe Autostrada Soarelui, în drumul spre mare. Polițiștii au adus și un elicopter

Autor: Claudiu Surmei - 15:12, 05 iul. 2019

Polițiștii au făcut razie pe Autostrada Soarelui, vineri, 5 iulie 2019, la kilometrul 190 pe sensul de mers spre Constanța. Acțiunea oamenilor legii a fost demarată în contextul în care pe litoral are loc în aceste zile festivalul Neversea, iar zilele trecute DIICOT a capturat o mașină plină cu droguri, pregătită pentru petrecerile de la malul mării.

Razie pe Autostrada Soarelui, în drumul spre mare

Pe imaginile surprinse la kilometrul 190 pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Constanța, se observă mai multe mașini de poliție, un elicopter și chiar și drone, semn că oamenii legii vor să se asigure că nimic ilegal nu va fi comis în acest week-end la malul mării.

În urmă cu doar câteva zile, DIICOT a capturat o mașină plină cu droguri (cocaină, ecstasy, canabis, haşiş, amfetamină şi ketamină), pregătită special pentru festivalul care are loc în aceste zile pe litoral.

„În timp ce conducea un autoturism, pe traseul b-dul Aurel Vlaicu/ b-dul I.C. Brătianu/breteaua de legătura a A2 cu direcția Mangalia, după aproximativ 50 de metri de sensul giratoriu de la intersecția DN39 cu A2, inculpatul  a fost oprit în trafic, iar cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, au fost găsite 502 comprimate de ecstasy, 472 de grame de amfetamină, 374 de grame de MDMA, 0,5 grame de ketamină și 1,4 grame de cocaină”, au precizat anchetatorii.

În urma percheziției la domiciliu, procuorii au mai găsit „668,3 grame de amfetamină, 42,4 grame și 20 de comprimate de MDMA, 9,8 grame de ketamină, 79,8 grame de canabis, 2 grame de hașiș, un cântar, 2 grindere, un laptop, un telefon mobil, precum și 8.450 de lei și 160 de euro.”

O altă captură impresionantă a fost făcută joi, 4 iulie. Patru tineri au fost arestați după ce procurorii au găsit asupra lor 10 kilograme de droguri. Aceștia se îndreptau către festivalul Neversea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI