23 sept. 2024 | 16:32

Victoria Beckham se teme de divorț. Căsnicia celebrului cuplu în pericol, David a ales să locuiască în altă casă

Monden
Victoria Beckham se teme de divorț. Căsnicia celebrului cuplu în pericol, David a ales să locuiască în altă casă
Victoria Beckham se teme de divort

După 25 de ani de căsnicie, relația dintre Victoria și David Beckham pare să traverseze o perioadă de criză. Conform unor apropiați ai cuplului, fostul fotbalist și-a mutat reședința la țară, în timp ce partenera sa a rămas la Londra. Diferențele de stil de viață dintre cei doi au declanșat îngrijorări legate de o posibilă separare definitivă.

Victoria și David Beckham nu ar mai locui împreună

David Beckham, în vârstă de 49 de ani, și-a exprimat de mult timp dorința de a trăi într-un mediu mai relaxat, departe de agitația orașului. El s-a mutat recent în Cotswolds, un domeniu rural care i-a oferit liniștea de care avea nevoie.

Deși partenera sa de viață a fost mereu de acord că soțul ei se simte bine la țară, aceasta nu împărtășește aceleași sentimente. În schimb, fosta membră a trupei Spice Girls preferă agitația Londrei, unde și-a construit atât cariera, cât și viața socială.

Mutarea fostului fotbalist a dus la speculații cu privire la viitorul căsniciei lor, iar Victoria Beckham este îngrijorată că distanța tot mai mare dintre ei ar putea duce la o separare definitivă.

Traiectorii diferite, temeri mari

Conform unor surse citate de publicația Heat World, David Beckham nu a ascuns niciodată faptul că își dorește să se mute definitiv în mediul rural.

Între timp, Victoria Beckham, în vârstă de 50 de ani, se teme că, dacă va face compromisuri și va renunța la viața din oraș, va deveni nefericită și îi va purta pică soțului său.

Aceasta este o situație pe care a mai întâlnit-o în trecut, când fostul sportiv s-a mutat în Spania pentru a juca la Real Madrid, lucru care a generat tensiuni între cei doi.

Documentarul ”Beckham”, lansat anul trecut, a adus în prim-plan momentele dificile prin care cei doi au trecut de-a lungul anilor, inclusiv zvonurile legate de infidelitate și dificultățile cauzate de distanță. De fiecare dată, însă, cuplul a reușit să-și salveze mariajul, dar de data aceasta, îngrijorările Victoriei Beckham par mai adânci.

Citește și Cu ce se ocupă David Beckham de când s-a lăsat de fotbal. Are o grădină impresionantă și crește găini, imaginile fac furori!

Victoria Beckham, la răscruce de drumuri

Cu patru copii și o căsnicie de două decenii și jumătate, Victoria și David Beckham se află într-un moment de cumpănă. Chiar dacă amândoi au trecut prin momente critice în trecut, situația actuală pare să fie una dintre cele mai mari provocări. Diferențele de viziune și stil de viață riscă să adâncească ruptura, iar Victoria Beckham se teme că alegerea de a locui separat ar putea fi începutul sfârșitului pentru mariajul lor.

În timp ce fostul fotbalist și-a găsit liniștea la țară, șatena continuă să fie implicată în viața agitată a Londrei, iar această diferență majoră de perspective îi pune pe cei doi pe traiectorii diferite. Fanii cuplului speră ca ei să reușească, încă o dată, să găsească o cale de mijloc care să le salveze căsnicia.

Citește și Se împacă Meghan Markle și Prințul Harry cu soții Beckham? Englezii au dat răspunsul categoric!

Digisport.ro
Cristiano Ronaldo, făcut praf de o legendă după ce a ajuns la 900 de goluri: "N-are nicio treabă cu fotbalul!"
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Fiul Elodiei Ghinescu are o nouă identitate. Bunica lui nu l-a mai văzut de zece ani
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
Cine sunt românii aflați pe lista Europol a celor mai periculoși infractori căutați. Unul dintre ei, căutat pentru o crimă din 1991
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Noi detalii despre moartea lui Adrian Iovan. Fiul lui nici acum nu își explică ce s-a întâmplat
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
O dau la pace? Kremlinul, anunț despre încheierea războiului din Ucraina
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Se SCHIMBĂ REGULILE la PENSIE! Anunțul Casei de Pensii pentru seniori
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro