08 ian. 2024 | 23:50

Se împacă Meghan Markle și Prințul Harry cu soții Beckham? Englezii au dat răspunsul categoric

Diverse
Se împacă Meghan Markle și Prințul Harry cu soții Beckham? Englezii au dat răspunsul categoric
Se împacă Meghan Markle și Prințul Harry cu soții Beckham?

O prietenie ce s-a transformat în dușmănie, peste noapte. Mai există vreo șansă să se împace Meghan Markle și Prințul Harry cu soții Beckham? Noi informații au apărut în presa din Marea Britanie.

De la prietenie, la acuzații dure

În ciuda faptului că Ducii de Sussex au împărtășit o prietenie strânsă cu familia Beckham în trecut, se pare că acel capitol din viața lor a fost închis definitiv. O sursă a făcut dezvăluiri noi cu privire la finalul dramatic al acestei legături.

O persoană din apropierea cuplului susține că prietenia celor patru s-a încheiat brusc, după ce Meghan Markle și Prințul Harry i-au acuzat pe Victoria și David Beckham că ar fi „scurs informații către presă”.

Mai există vreo șansă să se împace Meghan Markle și Prințul Harry cu soții Beckham?

Se pare că, după ce Prințul Harry l-a confruntat pe sportiv în legătură cu „trădarea” lor, în timpul unui apel telefonic, David Beckham ar fi „absolut furios” pe fiul cel mic al Regelui Charles. Aceeași sursă punctează că, după acea discuție, șansele să se împace Meghan Markle și Prințul Harry cu soții Beckham sunt practic inexistente.

Conflictul a fost analizat și de Tom Bower, în cartea sa „Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”. În carte, acesta a susținut că Ducii de Sussex erau într-o stare continuă de stres și ajunseseră să îi suspecteze pe toți din jurul lor – prieteni și familie – că dădeau informații despre ei către presă.

Bower a scris că Meghan „a bănuit-o pe Victoria de indiscreție”, ceea ce l-a determinat prințul Harry să-l sune pe David să „repete acuzația”.

Te-ar putea interesa și: Vestea care schimbă totul pentru Meghan Markle. Întâlnire de gradul zero cu Regele Charles în 2024

Cei patru erau văzuți adesea împreună

Înainte de ceartă, cei patru au fost foarte apropiați, soții Beckham s-au numărat chiar printre invitații la nunta regală. Familia Beckham i-a primit cu brațele deschise pe Harry și Meghan când cuplul s-a mutat în Marea Britanie și au fost văzuți frecvent socializând și participând împreună la evenimente de caritate de-a lungul anilor.

După confruntarea explozivă, ambele cupluri au refuzat să vorbească public despre acuzații și nu au mai făcut nicio referire la prietenia ce i-a legat.

Te-ar putea interesa și: Regele Charles a luat o decizie importantă în ceea ce le privește pe Kate Middleton și Meghan Markle. S-a aflat din Marea Britanie

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
VERDICT DUR pentru Simona Halep. A primit vestea chiar în această DIMINEAȚĂ: Nu are cum să...
Capital.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN a DECIS! E cutremur în RUSIA!
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro