Victoraș Micula e mână largă. Cum poți scoate și tu 11.000 de euro de la el VIDEO

Victoraș Micula e mână largă. Cum poți scoate și tu 11.000 de euro de la el VIDEO
Victoras micula ”loveste” din nou!

După scena în care Victoraș Micula își spală roțile bolidului Lamborghini cu șampanie ”Moet”, acesta se dă iar în stambă. Dar de data aceasta, Victoraș Micula are și o provocare pentru cel care va reuși să descifreze un cod. Iar miza nu este deloc de neglijat și vorbim aici de suma de 11. 000 de euro.

Victoraș Micula e mână largă

Victoraș Micula a găsit o nouă metodă de a ieși în evidență. De această dată, el s-a gândit să posteze filmulețe pe contul lui de YouTube, filmulețe ce conțin „coduri secrete”. Astfel că persoana care va reuși să descifreze acest cod secret va primi, zice el, 11.000 de euro, dar și un job la compania lui. Iar asta nu e tot! Salariul cu care va fi plătit cel care va ”sparge” codul este unul uriaș, și anume, peste 20.000 de euro.

”Am revenit cu un nou cod, iar de data aceasta, premiul, este de 11.000 de euro plus un loc de muncă în cel mai important departament al meu. Salariul este minim 20.000 euro.

Codul va fi în cele 15 minute de live și pe întreaga durată a clipului vor fi mici indicii și chiar codul secret, care va fi în micile detalii. Cine va fi atent la detalii, acela câștigă”, a spus Victoraș Micula.

Codul e compus din diverse înregistrări audio

Vreme de 15 minute, prin intermediul unui live, este difuzat un filmuleț în care apar fragmente din coloana sonoră a unor filme, diverse înregistrări din convorbiri dintr-un turn de control, secunde dintr-o piesă pop ori discursul unui președinte american. De reținut pentru cei care vor să își încerce norocul este că una dintre condițiile esențiale pentru a putea participa este să dai like și subscribe contului pe care Micula Jr. îl are pe Youtube.

Victoraș Micula și aroganțele sale au ajuns în presa franceză

Recent, aroganța lui Victoraș Micula a fost criticată de presa franceză, când acesta și-a spălat pneurile mașinii, un Lamborghini Urus, cu șampanie „Moët & Chandon”.

„În timp ce milioane de oameni din întreaga lume suferă de foame, unii îşi expun bogăţia făcând lucruri foarte şocante. Este cazul acestui om, Victor Micula, fiul unui om de afaceri român al cărui imperiu se ridică la aproape 210 milioane de dolari”, au comentat jurnaliștii francezi.

De altfel, francezii au remarcat și faaptul că Micula „e foarte activ pe reţelele sociale, distribuind zilnic fotografii şi videoclipuri cu „bling-bling-ul” său spre deliciul abonaţilor săi. Doar acum a mers prea departe …”.