Adriana Bahmuțeanu, atac la Victoraș Micula. Bruneta a spus adevărul despre banii lui

Adriana Bahmuțeanu, atac la Victoraș Micula. Bruneta a spus adevărul despre banii lui
Adriana Bahmuțeanu, atac la Victoraș Micula. Bruneta a spus adevărul despre banii lui

După ce Victoraș Micula a apărut chiar și în presa din Franța, după ce și-a spălat pneurile mașinii cu șampanie scumpă, Adriana Bahmuteanu a avut o reacție pe Facebook despre banii acestuia.

Adriana Bahmuțeanu, atac la Victoraș Micula

Adriana Bahmuteanu este printre persoanele care critică gestul făcut de Victoraș Micula. Aceasta a scris pe Facebook:

”Ca sa intelegeti cat de mare e sfidarea, baiatul asta de bani gata a ajuns si in presa internationala, dar nu pentru vreo realizare personala, ci fiindca si-a spalat masina cu sampanie scumpa!!! Ce au uitat ziaristii sa precizeze e faptul ca fratii Micula, cetateni suedezi si apropiati ai PNL-ului, au reusit la un moment dat chiar sa blocheze activele statului roman intr-un proces de rasunet, in care cereau despagubiri de 400 de milioane de euro de la Romania!!! Pe care le-au si primit la un moment dat, cadoul de la, fireste, Luuudovic Orban!!! Astfel, Guvernul PNL a mărit artificial deficitul bugetar, punând în pericol stabilitatea ţării. La nici trei luni, într-o altă speţă, Tribunalul internaţional de arbitraj de la Washington a respins pretenţiile fraţilor Ioan şi Viorel Micula contra României. La asa sume, ce mai conteaza cu ce speli anvelopele, sa curga spritul, traiasca banii de la stat!!! P. S. Sa-i dam lui asta micu’ si o placuta suedeza la spalat???”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul personal de Facebook.

Aroganța lui Victoraș Micula, criticată și de jurnaliștii francezi

De altfel, aroganța lui Victoraș Micula a fost criticată și de presa franceză, deoarece acesta și-a spălat pneurile mașinii, un Lamborghini Urus, cu șampanie „Moët & Chandon”.

„În timp ce milioane de oameni din întreaga lume suferă de foame, unii îşi expun bogăţia făcând lucruri foarte şocante. Este cazul acestui om, Victor Micula, fiul unui om de afaceri român al cărui imperiu se ridică la aproape 210 milioane de dolari”, au scris jurnaliștii francezi.

De altfel, francezii au remarcat că Micula „e foarte activ pe reţelele sociale, distribuind zilnic fotografii şi videoclipuri cu „bling-bling-ul” său, spre deliciul abonaţilor săi. Doar acum a mers prea departe …”. Jurnaliştii au mai remarcat, de asemenea, că Victoraș Micula, influenţat de contul „Rich Kids of Instagram”, s-a gândit să-şi expună averea pe web.

„Ultima sa postare a generat multe comentarii, pentru că îl vedem curăţând roţile maşinii sale sport, un SUV Lamborghini Urus, cu şampanie şi atenţie, nu orice şampanie, ci faimoasa şampanie Moët & Chandon! În videoclipul său, îl auzim spunând: „Eram curios care şampanie va curăţa cel mai bine anvelopele de pe Lamborghini. De asemenea, nu uitaţi masca de protecţie. Va fi utilă.”