Victor Slav ajunge la tribunal! Câți bani poate să ceară statului român: este incredibil

Victor Slav ajunge la tribunal! Câți bani poate să ceară statului român: este incredibil
Victor Slav cere daune morale de la stat

Victor Slav a dat în judecată statul român. Vedeta cere o sumă fabuloasă drept daune morale și materiale, după ce ar fi fost acuzat din greşeală că a consumat substanțe interzise.

Victor Slav cere o sumă fabuloasă de la stat

În urmă cu un an de zile, Victor Slav a fost acuzat din greşeală, că a consumat substanțe interzise la volan. Vedeta se consideră victima unei erori judiciare, drept urmare a dat statul în judecată și cere daune morale și materiale în valoare de 500.000 de euro.

Pe 11 august 2019, Victor Slav a fost oprit în trafic de polițiști și supus la teste atât în ceea ce privește consumul de alcool cât și cel de droguri. La momentul respectiv, in urma testului rapid ar fi ieșit pozitiv pentru consumul de cannabis.

Analizele au relevat altceva

La probele biologice însă, rezultatul a ieşit negativ. Rezultatul analizelor a venit după 3 luni si acestea nu au coincis cu testele rapide. Mai mult, rezultatele probelor biologice i-au fost aduse la cunoștință la câteva luni de la data recoltării.

Buletinul de analiză care infirma faptul că vedeta a consumat substanțe interzise a fost emis abia în luna noiembrie a anului 2019, iar ordonanța de clasare i-a fost dată în luna martie 2020.În această perioadă, fostul prezentator ar fi fost privat de anumite drepturi.

Astfe că, el se consideră victimă și a intentat proces împotriva Statului Român. El cere daune în valoare de 500.000 de euro, scrie wowbiz.ro

Oamenii legii spun ca întârzierea clasării privind eliberarea rezultatului de la probele biologice, nu ar trebui sa fie interpretata ca o eroare judiciara. Aceștia mai spus că, anchetarea și interogarea unei persoane asupra căreia planează suspiciunea că a comis o infracțiune reprezintă o cauză legitimă.

Decizia nu este una definitiva, ea poate fi atacată de vedeta.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI