Victor Rebengiuc a făcut un anunț trist: „Gata, s-a terminat!”

Victor Rebengiuc a făcut un anunț trist: „Gata, s-a terminat!”
Victor Rebengiuc a făcut un anunț trist

Actorul Victor Rebengiuc a fost invitat la emisiunea lui Claudiu Pândaru, de la Digi24. Printre alte subiecte, actorul a făcut referiri și la viața politică din România. Victor Rebengiuc a făcut un anunț trist în acest sens, exclamând: „Da, mi-am pierdut speranța! Gata, s-a terminat! Nu mai am nicio speranță. Nu mai am!”, a spus marele actor. „Ce-am votat eu nu mai există. S-a dus!”, a spus marele actor.

Victor Rebengiuc a făcut un anunț trist

Claudiu Pândaru, jurnalist Digi24, l-a avut ca invitat în ediția de vineri seara, pe marele actor Victor Rebengiuc. El și-a exprimat dezamăgirea cu privire la politică susținând că „Ce-am votat eu nu mai există. S-a dus! S-a împrăștiat, s-a ascuns, a plecat, s-a înălțat la ceruri… Nu știu ce s-a întâmplat. Nu mă mai interesează. De-asta nu mă mai uit la știri, nu mai știu, nu mai citesc nimic… Habar n-am care-s problemele. (…)”.

Victor Rebengiuc a mai spus că are însă așteptări de la generațiile care încearcă să construiască ceva în România.

„Nu, eu aștept de la ei! Trebuie să vină să facă ceva. Să nu se ia după ăștia, să nu intre în hopul ăla al lor, ci dimpotrivă, să caute, să impună ceea ce trebuie să impună în țara asta. Dar libertatea omului… nu aia cu injecția, cu vaccinul, că „io nu fac vaccin, că io sunt liber!”. „Vreau să fiu liber…”. Nu asta-i libertatea omului de a alege.

Ci libertatea de a trăi într-o țară democratică, să se facă într-adevăr democrație în această țară, să fie un mare interes în lupta împotriva corupției, pentru că există o corupție endemică aici. E greu de luptat împotriva ei, dar trebuie luptat. Copiii ăștia care sunt tineri și care au forță, care învață în țări străine ce-i aia democrație, să vină să o aplice aici.

Să se lupte cu gangsterii ăștia care sunt la putere acum. Șmecheri care dau câteva sute de lei, „hai, lasă, că…”, în loc să facă investiții în economie, să crească uzine, locuri de muncă… Ne dă pomană, așa… „ia câteva sute de lei că ai leafă mic㔄, a spus marele actor.

În încheiere, Victor Rebengiuc a afirmat că „România s-a schimbat, dar nu datorită politicii”.

„România s-a schimbat, dar nu datorită politicii. S-a schimbat din inițiative private. Au apărut făbricuțe, industrii… există activitate economică. Sunt oameni care muncesc, care se luptă cu legile care sunt, legi care îi oprimează, care nu le dă voie să se dezvolte… Îi îngroapă cu controale, cu impozite peste impozite…Da, România s-a schimbat. Ceaușescu dacă ar învia acum și ar vedea cum arată România, ar face apoplexie pe loc”, a mai precizat marele actor.

Urmăriți Playtech.ro și pe