Victor Ponta îl face praf pe Ludovic Orban! “Măscărici sinistru, impostor nesimțit”

Victor Ponta îl face praf pe Ludovic Orban! “Măscărici sinistru, impostor nesimțit”

Victor Ponta a avut un atac dur la adresa lui Ludovic Orban după ce premierul a declarat că legea privind carantina și izolarea a fost votată de PSD, ALDE și Pro România, cu toate că la bază a existat, de fapt, un consens între PSD și PNL. „M-am săturat de acest MĂSCĂRICI mincinos și ticălos. Lucovid – Impostor nesimțit!”

Victor Ponta îl face praf pe Ludovic Orban: „Măscărici sinistru, impostor nesimțit”

Premierul Ludovic Orban a afirmat, duminică seară, că legea privind carantina și izolarea, aflată în dezbatere în Senat, este varianta adoptată de Camera Deputaților, unde a fost schimbată de majoritatea PSD-Pro România-ALDE. „Practic, Cazanciuc critică colegii lui din partid”, a declarat Orban, menționând că proiectul de lege nu este perfect, doar că legea este indispensabilă.

Tot duminică, președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat, într-o conferință de presă, că Guvernul PNL a scăpat situația de sub control, precizând că proiectul de lege privind carantina și izolarea este un ”dezastru”, argumentând că nu există nicio dovadă că un om nu poate fi luat de pe stradă pentru un simplu strănut.

„Chiar nu înțelegi? Sau obrazul tău este mai gros decât șoriciul?”

„M-am saturat de acest MASCARICI mincinos si ticalos / si cred ca s-au saturat toti romanii!!! Lucovid – Impostor nesimtit ! Intra pe web siteul Camerei Deputaţilor si o sa vezi ca Legea ta penibila si idioata a fost votata de PSD si PNL (fara sa o citeasca cineva) / deputatii PRO Romania au votat împotrivă (iar ALDE nu mai exista in Camera impstorule)!!!”, a scris Ponta pe contul personal de Facebook.

„Cand minti si aberezi non stop si cu atata nesimtire nu ai cum sa conduci Romania in momente atat de dificile !!! Absolut normal ca nimeni nu te mai crede – nimeni nu mai respecta indicatiile tale mincinoase! Chiar nu intelegi? Sau obrazul tau este mai gros decat soriciul? Acest mascarici sinistru trebuie oprit!”, a continuat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI