Victor Ponta îi avertizează pe români. Ce spune fostul premier despre o nouă criză economică

Victor Ponta îi avertizează pe români. Ce spune fostul premier despre o nouă criză economică
Victor Ponta: "Am văzut că măsurile propuse de guvernul Orban sunt cam copiate după cele ale guvernului Boc"

Victor Ponta critică Guvernul condus de Ludovic Orban pentru măsurile anunțate și face o paralelă cu situația din urmă cu 10 ani, când premier era Emil Boc. Președintele Pro România vorbește despre o nouă criză economică ce ar putea fi resimțită din plin de români.

Victor Ponta: „Am văzut că măsurile propuse de guvernul Orban sunt cam copiate după cele ale guvernului Boc”

„Din păcate, ceea ce am spus în 2019 mă face mai departe să cred că ne întoarcem zece ani înapoi. Avem un preşedinte de dreapta, guvernul preşedintelui, pe care şi l-a dorit, o majoritate parlamentară, aşa cum a fost ea făcută, oameni care au trecut la Putere, şi o criză economică şi socială în care ne aflăm deja, dar încă nu îi simţim toate efectele.

Victor Ponta explică de ce vine sfărșitul PSD după alegerile prezidențiale

Am văzut că măsurile propuse de guvernul Orban sunt cam copiate după cele ale guvernului Boc şi probabil şi rezultatul va fi acelaşi, o criză care va fi decontată de către români, care cu cât au venituri mai mici cu atât o vor simţi mai tare, şi de către firmele româneşti, unde se vor duce guvernanţii să recupereze banii care nu-i au. Noi, cei de la PRO România, vom încerca să oprim anumite lucruri greşite, să pregătim o relansare a societăţii noastre, şi-mi pare rău că nu am învăţat suficient din ce s-a întâmplat în 2009-2010″, a declarat Victor Ponta.

Președintele Pro România a mai spus că până la următoarele alegeri nu va fi depusă o moțiune de cenzură, întrucât în opoziție se află în acest moment doar formațiunea politică pe care el o conduce, iar PSD nu face opoziție. El a precizat, cu privire la afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis, care a catalogat moţiunea simplă adoptată de Senat împotriva ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, drept „o golănie PSD”, că în Constituție se face referire la moțiuni, iar cei care respectă Consituția nu au cum să greșească.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI