Demisii în masă în partidul lui Victor Ponta. De ce îl acuză politicienii care pleacă din Pro România

Demisii în masă în partidul lui Victor Ponta. De ce îl acuză politicienii care pleacă din Pro România
Demisii în masă în partidul lui Victor Ponta

Membrii partidului Pro România la cârma căruia se află Victor Ponta sunt nemulțumiți de atitudinea liderului și îl acuză că a dus o politică a ”pumnului în gură”. Drept urmare, membrii Pro România și-au dat demisia în masă.

Demisii în masă în partidul lui Victor Ponta: ”Ne luăm rămas-bun de la politica pumnului în gură”

Membrii Pro România Brăila sunt nemultumiti de Victor Ponta. Sursa foto: Libertatea
Membrii Pro România Brăila sunt nemultumiti de Victor Ponta. Sursa foto: Libertatea

Membrii Pro România Brăila și-au prezentat astăzi demisia în masă, acuzându-l pe Victor Ponta că e un fel de Dragnea doi, dar și de faptul că a dus o politică necinstită.

„În urma consultărilor cu membrii din Organizaţia Pro România Brăila, astăzi, 07.12.2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2). În urma atacurilor constante pe care preşedintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizaţii din partid, cât şi la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stânga, ne prezentăm demisia”, se arată într-un comunicat de presă remis de Pro România Brăila.

”Responsabilii de zone din municipiu şi judeţ şi-au prezentat demisiile”

Emilia Meiroșu îi aduce acuzații grave lui Victor Ponta
Emilia Meiroșu îi aduce acuzații grave lui Victor Ponta

Unul dintre deputații care au fost suspendați din funcții după ce au votat cu investirea Guvernului Orban, a declarat că demisia membrilor Pro România Brăila vine în contextul în care Brăila a fost lăsată ”în voia sorții”.

„Astăzi au venit foarte mulţi membri de partid la sediu să vedem ce facem, încotro o ia organizaţia. Responsabilii de zone din municipiu şi judeţ şi-au prezentat demisiile şi au decis, prin consultare şi cu restul membrilor de partid, să meargă să aducă şi demisiile lor. Organizaţia Pro România Brăila numără aproximativ 1.000 membri. Din momentul în care am fost suspendată, organizaţia a fost preluată de preşedintele de la Caraş-Severin, secretarul general al partidului şi cumătrul lui Victor Ponta, Ion Mocioalcă, care nu a venit nicio secundă la Brăila. Deocamdată nu am luat o hotărâre încotro voi merge, urmează să mă consult cu organizaţia”, a declarat Emilia Meiroşu.