Mircea Badea, un nou atac la PNL și la Klaus Iohannis. Cum își jignește și colegii din presă

Mircea Badea, un nou atac la PNL și la Klaus Iohannis. Cum își jignește și colegii din presă
Mircea Badea, un nou atac la PNL și la Klaus Iohannis

Mircea Badea a lansat un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis și a celor din PNL. Atacurile au fost îndreptate ulterior și în direcția unor jurnaliști, dar nu au fost omiși nici românii din diaspora. Totul după ce Iohannis a fost ironizat de o televiziune din SUA, iar lui Badea i s-a părut că românii îi iau apărarea.

Mircea Badea, un nou atac la PNL și la Klaus Iohannis

„Cum își permit ăștia să-l ironizeze pe Klaus Werner Iohannis?!?!?!?! Lor nu le-a spus Rareș Bogdan că uită greu?! Nu le e frică de SRI și DNA?!?!

P.S. Ăștia de la ziare.căcat scriu despre „reprezentatul României la NATO” , nu-i spun pe nume lui Werner ))))))

P.S.2 Werner pleacă plângând!!!! Protestez!!!!! Președintele nostru e atacat de pesediști imperialiști. Diaspora, săriți să-l apărați!”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

 

Reacția prezentatorului de la Antena 3 a venit după ce președintele Klaus Iohannis a fost ironizat în episodul despre NATO al emisiunii Saturday Night Live, difuzată de un post de televiziune din Statele Unite ale Americii. Actorul care l-a interpretat pe Iohannis a avut un rol secundar în sceneta „Bad Boys in NATO cafeteria” și a fost alungat de la masă de cei trei „bad boys” din piesă (actorii care i-au interpretat pe premierul Canadei, președintele Franței și premierul Marii Britanii).

„Românule, dispari”, îi spune actorul care îl intepretează pe Trudeau, iar falsul Iohannis se ridică și spune „Scuze, mmmhhh, imi plac economiile voastre.” În cele din urmă, falsul Iohannis pleacă, iar locul lui este luat de actorul care îl interpretează pe Donald Trump.

Lui Mircea Badea i s-a părut că jurnaliștii de la ziare.com au evitat să păstreze tonul ironic în articol, astfel că a lansat și la adresa lor un val de reacții dure.