Victor Ponta desființează Guvernul PNL: ‘Fiți atenți cum s-au scumpit’

Victor Ponta desființează Guvernul PNL: ‘Fiți atenți cum s-au scumpit’
Victor Ponta desființează Guvernul PNL

Victor Ponta desființează total Partidul Național Liberal. Ce spune politicianul despre cum au înlocuit guvernanții tăierile de pensii și salarii. Cel din urmă aruncă bomba.

Victor Ponta aruncă bomba! Cum a desființat Guvernul PNL

Victor Ponta a reușit să îi surprindă pe unii români cu ultimele sale declarații. Acesta a vorbit în cursul zilei de duminică despre modul în care coaliția de guvernare a condus țara noastră în ultimul an.

Fostul premier a declarat că guvernanții au înlocuit tăierilor pensiilor și ale salariilor de pe vremea lui Traian Băsescu cu scumpirile la alimente, energie electrică și alte bunuri. Politicianul a declarat și că românii urmează să vadă schimbările mai bine în anul 2023. De asemenea, cel din urmă a adus în prim-plan alegerile din anul 2024:

” LA Cluj câștigă tot Boc, la Oradea tot Bolojan. Dar aici nu știu. În 2013 chiar am făcut treabă bună. Eu cred că 2021 era anul ideal de muncă. Opoziția nu s-a pregăit să sară la gât.

Eu nu înțeleg de ce candidează Orban acum la șefia PNL. Ce se întâmplă cu școala, cu spitalu? Nu a preocupat pe nimeni. Eu l-am întrebat pe Arafat cum e cu al treilea vaccin? A spus că încă nu s-a decis„, a mai detaliat acesta.

„S-au tipărit foarte mulți bani”

Mai mult decât atât, Ponta a subliniat că s-au tipărit foarte mulți bani, iar rezultatul are o inflație uriașă pentru că tot este și o criză foarte mare de resurse. Împrumutul o să se termine la un moment dat, moment în care România va rămâne pe gol.

„S-au tipărit foarte mulți bani. Rezultatul are o inflație uriașă. E o criză foarte mare de resurse. Noi din ce trăim? Împrumutul…la un moment dat o să se termine și ălă. Când îi spui omului că energia electrică e de 4 ori mai scumpă…Benzina s-a scumpit și ea. E o realitate această inflație. Nu s-au mai terminat pensii și salarii, dar se vede când poți cumpăra din ce în ce mai puțin”
Victor Ponta

Ce spune despre relația cu Liviu Dragnea?

Politicianul a atins și un subiect sensibil tot în aceeași zi. Acesta a fost întrebat despre o posibilă împăcare cu Liviu Dragnea. El a precizat că ‘cearta’ pe care a avut-o cu fostul lider social-democrat a fost un conflict politic și că nu s-a bucurat niciodată pentru ceea ce i s-a întâmplat fostului lider al Partidului Social Democrat.

”(…)Sunt scârbit de oamenii conduși de ură care tot amintesc de Iliescu, Năstase, Dragnea. Sunt oameni tineri și îmi tot vine să le spun. Sunteti tineri. Lăsați Iliescu, Năstase, Dragnea. Eu încerc să nu fac greșeala lor. Privesc doar la viitor”, a explicat fostul demnitar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI