Victor Ponta a primit rezultatele testului covid-19. Clipe crunte pentru familia lui: ‘Cine scapă sănătos’

Victor Ponta a primit rezultatele testului covid-19. Clipe crunte pentru familia lui:  'Cine scapă sănătos'
Victor Ponta a primit rezultatele testului covid-19. Clipe crunte pentru familia lui: 'Cine scapă sănătos'

După ce s-a retras pentru câteva zile din activitățile campaniei electorale, liderul Pro România, Victor Ponta a primit rezultatul testului pentru coronavirus. Acesta a anunțat pe Facebook rezultatul testului.

Victor Ponta a primit rezultatele testului COVID-19

După aflarea rezultatului la testul făcut ”în această dimineață”, președintele Partidului Pro România a anunțat că nu are COVID-19. El spune că este ”o mare mizerie campania pur politică prin care unii au încercat să mă împiedice să mai merg prin țară și să sprijin candidații PRO România”. Victor Ponta intrase în contact cu Robert Negoiță , care spunea că are COVID-19.

“Am primit rezultatul negativ al testului Covid 19 efectuat în această dimineață/ mă bucur pentru familia mea, prietenii și toți cei cu care am intrat în contact în această perioada / mă rog că Dumnezeu să ne țină sănătoși pe toți!

Consider o mare mizerie campania pur politică prin care unii au încercat să mă împiedice să mai merg prin țară și să sprijin candidații PRO România ! Dar – ghinion – nu au reușit !”, a scris Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Testul negativ pentru coronavirus a lui Victor Ponta
Victor Ponta a primit rezultatele testului covid-19. Clipe crunte pentru familia lui ‘Cine scapă sănătos’

Mii de oameni se vor contamina

Președintele Partidului Pro România a contestat, iarăși, organizarea alegerilor din perioada aceasta, spunând că multă lume se va contamina din cauza alegerilor locale.

“1. Campania electorală și procesul efectiv al Alegerilor ne pun pe toți întru-un pericol major și, evident, care nu era deloc necesar / trebuie să mergem la muncă / copiii trebuie să meargă la Școală / viață economică și socială trebuie să meargă mai departe / dar Alegeri puteam și putem să facem atunci când situația sanitară este sigură / așa adăugăm un risc și povara absolut inutilă pe sistemul de sănătate – pentru niște voturi efemere și, în multe cazuri , irelevante !

2. Guvernul României, în mod intenționat și programat, refuză să crească capacitatea de testare din sistemul public ( sau să deconteze 100% testele în Sistemul privat) / România face într-o zi în Sistemul Public 10% din testele efectuate în Italia, Spania sau Franța ( la o populație de aproape jumătate sau respectiv o treime din aceste țări) / suma datorată în Sistemul privat ( nedecontata de Guvern) descurajează oamenii în a se testa – ceea ce duce la situația în care România a ajuns pe primul loc la numărul de persoane pozitive raportat la cele testate!

3. Mii de oameni se vor contamina și mulți își vor pierde viață din cauza Alegerilor Locale organizate în cea mai proastă perioada ( în același timp cu deschiderea școlilor) / cei care scapă sănătoși încep din 15 Octombrie campania și procedurile pentru Alegerile Parlamentare din Decembrie! Aici avem de a face cu infracțiunea de «zădărnicirea combaterii bolilor» prevăzută de articolul 352 din Codul Penal – Autorii infracțiunii : Ludovic Orban și Guvernul sau !!!”, a mai scris Victor Ponta pe Facebook.