Victor Pițurcă, prins în offside în trafic. Cum a încălcat legea fostul selecționer

Fostul selecționer al României a fost observat, de curând, în offside, când se afla în trafic. Victor Pițurcă a oprit mașina în mod întâmplător, dar nu a semnalizat intenția sa rutieră în niciun fel. Ba mai mult, autoturismul părea ferit de pericole și se afla în stare bună, când a fost surprins cu ajutorul camerei de filmat. În plus, Victor Pițurcă a încălcat regulile de circulație rutieră prin gestul său și în mod cert nu este singurul șofer care recurge la astfel de manevre.

Victor Pițurcă, prins în offside în trafic

Imaginile uluitoare îl arată pe Victor Pițurcă în clipa în care și-a a trecut pe culoarea roșie de la semafor, după care și-a întors autoturismul pe o trecere de pietoni, din București. Mașina a circulat în acele clipe și pe linie dublă continuă, fiind astfel întoarsă în mod neregulamentar. După aceea, fostul selecționer și-a lăsat autoturismul tras pe dreapta, în apropierea unei bănci, în care a petrecut aproximativ jumătate de oră, potrivit celor de la spynews.ro.

 

Victor Pițurcă, prins în offside în trafic. Cum a încălcat legea fostul selecționer
Victor Pițurcă și-a întors mașina pe o trecere de pietoni din Capitală, circulând pe linie dublă

Cum a încălcat legea fostul selecționer

Foarte grăbit, cunoscutul antrenor de 63 de ani părea că vrea să rezolve cât mai multe probleme, în cel mai scurt timp. Totuși, nu a ținut cont absolut deloc de regulile din trafic. I-a făcut pe alți șoferi să întoarcă privirea, în perioada pe care a petrecut-o în spatele volanului.

La începutul lui 2020, Victor Pițurcă și-a încheiat brusc colaborarea cu CS Universitatea Craiova, după doar șase luni de zile, în care a antrenat respectiva echipă. În calitate de jucător de fotbal, a evoluat atât pentru Dinamo Slatina, Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, FC Olt, Steaua, dar și Lens. Acesta a câștigat când era la Steaua atât Cupa Campionilor Europeni, dar și Supercupa Europei.

Relația cu Vica Blochina

Între fostul selecționer român și Vica Blochina ar fi existat o intensă poveste de dragoste. Cei doi au împreună și un fiu, pe nume Edan, de care Vica s-a ocupat cu foarte mare grijă. Mai mult, acesta are o relație apropiată cu fiul lui, chiar dacă petrec și foarte mult timp despărțiți. Adesea, Edan îi povestește mamei sale despre momentele petrecute alătri de Victor Pițurcă, după cum a dezvăluit de multe ori și celebra blondină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI