Victor Pițurcă ia o avere de la PRO TV. Câți bani încasează pentru Euro 2020

Victor Pițurcă ia o avere de la PRO TV. Câți bani încasează pentru Euro 2020
Victor Pițurcă ia o avere de la PRO TV. Câți bani încasează pentru Euro 2020

Victori Pițurcă încasează o sumă uriașă de la Pro Tv. Fostul selecționer face analiza meciurilor de la EURO 2020, iar pentru asta este răsplătit foarte generos.

Victor Pițurcă ia o avere de la PRO TV

Victor Pițurcă este expertul Pro Tv din discuțiile după meciurile EURO 2020. Cu toate că a fost de-a lungul timpului o prezență discretă în presă, acum pare că fostul selecționer s-a lăsat convins să apară pe sticlă.

Suma pentru care a acceptat să apară pe micile ecrane nu este deloc mică. Potrivit unor surse din lumea fotbalului, Victor Pițurcă ar fi semnat cu Pro Tv pe suma de 25.000 de euro pentru întreaga durată a turneului final al Campionatului European, scrie Playsport.ro.

Cu toate că suma este fabuloasă, comparată cu salariile lui Pițurcă de când era antrenor, este una chiar modestă. Fostul selecționer a avut contracte de mii și chiar milioane de euro anual.

Pro Tv a reușit o lovitură de imagine odată cu cooptarea lui Victor Pițurcă, care a adunat o audiență și mai mare.

El este prima oară în postura de analist-expert, iar criticii nu au întârziat să apară. De altfel, Cornel Dinu a avut un discurs dur la adresa fostului selecționer și a noului său rol.

„Nu pot să îl comentez pe Pițurcă, pentru că a fost jucător de fotbal, dar cum comentează, ce comentează mi se pare înfiorător. Nu mă bag în exprimare, că fiecare a făcut carte cât a putut, cum a putut, cum a vrut și așa mai departe, deși e dramatic. Nu pot să citesc o parte a hai să le zic disertațiilor sale.”, a spus Cornel Dinu la Prosportlive.

Cosmin Olăroiu ar fi fost varianta Pro Tv, dar nici nu a vrut să audă de propunere

Potrivit unor zvonuri, Pro Tv ar fi încercat, anterior, să îl aducă în platou pe Cosmin Olăroiu. El n-a acceptat nici măcar o discuție privind rolul de analist la postul care are exclusivitate pe meciurile turneului final de la Euro.

Nici Olăroiu nu este un mare adept al aparițiilor televizate. Acum, el este în proces cu TAS, poate acesta să fi fost unul dintre motivele pentru care nu a vrut să audă de propunerea Pro Tv.

Olăroiu a avut ghinionul să se ducă la o echipă al cărei patron a fost implicat în nişte afaceri dubioase. După câte ştiu eu, patronul avea 20% din compania Alibaba. Iar patronul de la Alibaba a fost arestat sau aşa ceva. Iar pe urmă a dispărut şi patronul lui Olăroiu.

Situaţia e grea şi la Inter Milano (n.r. – club cu aceiaşi investitori), nu sunt plătiţi nici acolo jucătorii. Iar acum Olăroiu şi-a reziliat contractul şi a mers în instanţă la TAS. Iar din câte am văzut chinezii au anunţat că desfiinţează clubul. Şi în situaţia asta nu ştiu ce se întâmplă.

El are de mai mult timp oferte, dar nu le poate da curs pentru că trebuie să îşi rezolve problema, să îşi ia banii dacă se poate. Dar în condiţiile astea e mai dificil acum. Trebuie să stea până se încheie procesul la TAS şi pe urmă ia o hotărâre să se ducă undeva”, a declarat Iorgulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI