Victor Ciutacu, reacție savuroasă după apariția pozei cu Florin Cîțu tânăr. Ce i-a transmis lui Rareș Bogdan

Victor Ciutacu, reacție savuroasă după apariția pozei cu Florin Cîțu tânăr. Ce i-a transmis lui Rareș Bogdan
A apărut în spațiul public fotografia de la arestarea lui Florin Cîțu

Victor Ciutacu a reacționat după ce în mediul online a apărut o fotografie cu premierul Florin Cîțu de când era tânăr.

Victor Ciutacu a reacționat la fotografia lui Florin Cîțu, de când a fost arestat în SUA

Jurnalista Sorina Matei a publicat fotografia de la arestarea prim-ministrului din America, atunci când el a fost prins de autorități că a condus beat.

În acest sens, Victor Ciutacu nu a ratat ocazia de a îl lua peste picior pe Florin Cîțu cu privire la fotografia acestuia de la momentul arestării.

„Oțetare, te-au dat și-n poză de la brutărie! Te face Sorina în aluat fin și te tăvălește prin zahăr pudră. Iar tu tot nu pricepi de vorbă bună că nu trebuie să fii pe tura câștigătoare.

Până la congres, dacă nu vrei să înțelegi, mi-e că-ți apare ceva și pe partea de făinoase. Rareșe, bag-o p-aia grea: „câți dintre noi nu au câte o poză de tinerețe la pușcărie?”, a scris Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Fotografia de la arestarea premierului din SUA a apărut în spațiul public, după invvestigația jurnalistei Sorina Matei.

Autoritățile americane au pus la dispoziția a două publicații din România fotografia din momentul în care Florin Cîțu a fost prins băut la volan pentru a o depune la dosarul acestuia.

Documentul din dosarul penal arată că premierului i s-a alocat la arestare numărul 23665, acesta fiind în custodia poliției din Penitenciarul din Story County.

Premierul a mai avut un dosar pentru o datorie neplătită la o bancă din America

El a fost prins sub influența alcoolului la volan pe 3 decembrie 2000, iar poliția i-a luat amprementele și l-a fotografiat, așa cum fac cu oricine care intră în penitenciar.

În plus, Florin Cîțu a mai avut un dosar civil privind datoria neplătită de peste 6.698,73 de dolari, un card de credit deschis la Maryland National Bank, NA. Acest dosar a fost respins de judecător după ce premierul nu a putut fi localizat pentru a i se trimite notificarea procesului.

Lui i s-a intenat un proces civil de către firma de recuperare Clarke Jordan Financial LC pentru suma de 9.755 de dolari, pentru neplata sumei datorate Maryland National Bank.

Firma de recuperare a angajat un investigator profesionist ca să îl localizeze pe Florin Cîțu. Judecătorul a respins dosarul, după 7 luni de la chemarea în instanță, iar firma de recuperare nu a mai redeschis procesul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI