Viciul cumplit pe care l-a avut Florin Piersic Jr.: „Nu am fost bețiv sau drogat”

Viciul cumplit pe care l-a avut Florin Piersic Jr.: „Nu am fost bețiv sau drogat”
Viciul cumplit pe care l-a avut Florin Piersic Jr.. A vorbit fără niciun fel de inhibiții despre dependența sa.

Viciul cumplit pe care l-a avut Florin Piersic Jr.. Fiul celebrilor actori Florin Piersic și Tatiana Iekel a vorbit fără niciun fel de rețineri despre o dependență serioasă pe care a avut-o timp de șase luni de zile. Vedeta a dezvăluit că a pierdut foarte mulți bani din cauza patimii sale. Nu e vorba nici despre alcool, nici despre droguri.

Viciul cumplit pe care l-a avut Florin Piersic Jr.

Florin Piersic Jr. a dezvăluit, în cel mai recent interviu oferit presei românești, detalii intime despre viața sa personală și profesională. Deși este fiul lui Florin Piersic și al lui Tatiana Iekel, artistul și-a construit singur cariera. El este cel care a pus bazele teatrului independent și ale filmului experimental în țara noastră.

Pe lângă profesie de actor, Florin Piersic Jr. mai este și scenarist, regizor, producător de film și scriitor. Datorită talentului său natural, a fost onorat, de-a lungul timpului, cu numeroase premii și distancții. Este unul dintre cei mai apreciați artiști, la ora actulă, în România.

Weekendul trecut, Florin Piersic Jr. a participat la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. Prezentatoarea de televiziune i-a adresat invitatului o serie de întrebări deloc comode. Cei doi au vorbit pe larg despre viciile cunoscutului actor. Fiul lui Florin Piersic și al lui Tatiana Iekel este dependent, în prezent, de țigări. În trecut, s-a confruntat cu o patimă mult mai serioasă, anume cea a jocurilor de noroc.

„Cum ați scăpat de dependența de păcănele?”

„Ați recunoscut că marele dvs. viciu este fumatul. Aprindeți țigară de la țigară. Ați dezvăluit că ați deprins acest obicei încă din adolescență. Vă citez: «Aveam vreo 16-17 ani și era un vecin în bloc de vreo 23-24 de ani care avea clar puterea mentorului. Cu el fumam grav de tot. Când nu mai aveam țigări, fumam mucurile de pe lift».

Țigările sunt, pentru dvs., un drog atât de puternic încât ați spus că nu ați mai avut nevoie de alte vicii. Ați surprins, însă, cu o declarație făcută în 2010. La o întâlnire cu elevii, le-ați vorbit deschis despre greșelile pe care le-ați făcut din cauza tentațiilor și i-ați îndemnat să își aleagă cu mare grijă anturajul. Vă citez: «O problemă cu care m-am confruntat a fost dependența de jocuri. Aveam 23 de ani și timp de șase luni am fost dependent de păcănele. Tot un drog e. Dracul gol». Așadar: Cum ați scăpat de dependența de păcănele?”, a spus Denise Rifai.

Actorul vrea să se lase și de fumat

Florin Piersic Jr. a mărturisit că nu își aduce aminte momentul concret în care s-a lăsat de jocurile de noroc. Nici cum a reușit să nu mai ia parte la astfel de „aventuri” nu mai reține. Cert este că, în perioada celor șase luni, și-a cheltuit toate salariile în acest fel. Actorul a recunoscut că, pentru el, jocurile de noroc au fost un drog.

„Nu mai știu cum am scăpat. Nu am mai avut bani sau pur și simplu a apărut ceva care… Oricum, înțelegeam că sunt pe un drum greșit. Și asta cu fumatul e o greșeală. Eu n-am fost bețiv sau drogat. N-am fumat o țigară de marijuana niciodată. Cu toate că multă lume nu crede așa ceva, nu m-a tentat. Dar țigările normale încă sunt un drog”, s-a exprimat Florin Piersic Jr., în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește și: Florin Piersic Jr. a fost umilit public. E ireal ce a pățit: „Ți-ai făcut tatăl de rușine”

Florin Piersic Jr. a subliniat că își dorește foarte mult să scape și de dependența de țigări.

Urmăriți Playtech.ro și pe