14 feb. 2022 | 23:53

Viciile la care a renunțat Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor. Gestul pe care l-a făcut când era căsătorit EXCLUSIV

Monden
Viciile la care a renunțat Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor. Gestul pe care l-a făcut când era căsătorit EXCLUSIV
La ce vicii a renunțat Irinel Columbeanu pentru mama fetiței sale? A făcut asta doar pentru Monica Gabor

„Apofenia”, cea de-a doua carte pe care Irinel Columbeanu o va lansa miercuri, aduce în prim-plan picanterii din căsnicia acestuia cu Monica Gabor, singura sa soție, mama fiicei sale, Irina. Playtech.ro vă prezintă, în exclusivitate, cearta serioasă pe care cei doi foști soți au avut-o, pe litoral, la doar trei zile de la celebra lor nuntă.

La ce vicii a renunțat Irinel Columbeanu de dragul fostei partenere: ce a făcut pentru Monica Gabor?

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți cinci ani și au avut parte de o nuntă ca-n povești. Cei doi își uneau destinele pe 22 iulie 2006. Ea avea doar 18 ani, el era cu 30 de ani mai în vârstă.

„Nunta secolului”, cum a fost numit la acea vreme evenimentul în care cei doi au petrecut după ce și-au unit destinele și-n biserică, la Mănăstirea Țepeș-Vodă din Snagov, a avut sute de invitați pe domeniul de la Izvorani. Mirii radiau de fericire, mai ales după ce, la miezul nopții, Monica arăta dovada că este însărcinată.

Ceartă după nuntă, pe litoral

Ei bine, la doar trei zile de la „nunta secolului”, a avut loc și prima ceartă serioasă în paradis, ce a avut loc pe litoral, pe terasa hotelului unde erau cazați. Monica, supărată că proaspătul său soț consuma alcool și că fuma, s-a ridicat de la masă, după o replică tăioasă la adresa acestuia. Irinel descrie prima lor ceartă cu lux de amănunte, în volumul doi al cărții sale, Apofenia.

„Deocamdată, însă, era vară și el era pe litoral cu tânăra și proaspăta lui soție, cu care intră în apa mării la apus, imediat ce ajunseseră în fața dinspre mare a hotelului (…). Ieșiră din apă ținându-se de mână, scăldați în lumina roșiatică a apusului care le lumina dinspre spatele hotelului fețele radiind de fericire.

Peste zgomotul valurilor, pentru ei cânta divin o muzică neauzită de toți ceilalți. Cu părul încă ud se întoarseră tot de mână pe plajă spre hotel, dar se opriră pe terasă la un drink înainte de un scurt somn și înainte de masa de seară – în stațiune erau și nașii, Matei și Monica și deja își dăduseră întâlnire cu ei direct la un restaurant din imediata apropiere a hotelului”, relatează Irinel în paginile cărții sale, ce va fi lansată peste două zile.

Replica Monicăi care l-a deranjat pe Irinel

Potrivit dezvăluirilor sale, Monica „a luat foc” în momentul în care Irinel și-a comandat încă un pahar, de data asta de gin, după un altul consumat înainte. La rându-i, replica tinerei sale soții l-a deranjat pe fostul om de afaceri, care a întrebat-o chiar ce rost mai are să continue căsnicia.

„Luară loc la o masă, unul lângă celălalt, ea luă o apă plată și el un gin tonic, oricum urmau să meargă pe jos până la restaurant. Ili aprinse și un trabuc cu muștiuc de lemn și aromă de cireșe. Era o aromă relaxantă de sfârșit de după-amiază pe terasă, nu era nicio grabă după nimic, iar până la cină mai era destul timp.

După ce au terminat primul pahar, Ili își mai comandă un gin tonic. <Cigar-ul> ajunsese la jumătate.Ăsta era, de fapt, unul dintre avantaje față de țigări: dacă nu mai trăgeai din el se stingea singur, după care îl tot reaprindeai și tot așa (…)

Sigur, acum iar o să începi ca de obicei, mai bei ceva, mai tragic un fum, iar mai bei, iar mai fumezi, și tot așa, auzi Ili din senin comentariul acrit al Monicăi, așezată în stânga lui. Replica îi scăpă singură de pe buze. Păi, Monica, dacă doar după trei zile de la căsătorie ajungem să vrobim așa, ce sens mai are, oare, să o continuăm? ”

Moni a plecat plângând de la masă

Replica lui Irinel i-a provocat lacrimi Monicăi, iar aceasta pur și simplu s-a ridicat de la masă și a fugit desculță, prin hotel.

„Monica, deja cu lacrimile-n ochi, se ridică brusc de la masă și, aproape dând scaunul pe spate, o zbughi undeva, în spate, spre ieșirea de pe terasa restaurantului și intrarea în hotel, probabil. Ili rămase la masă, nici nu știa cum să reacționeze. Oamenii de pe la alte mese bineînțeles că se întorseseră spre masa lor și rămăseseră în continuare așa, parcă așteptând să vadă ce mai urmează. Când se uită în jos, observă că Monica, plecând atât de repede de la masă, își lăsase sub ea papucii (…)”.

  • Cum și-a împăcat Irinel soția

Irinel a găsit-o pe Monica ghemuită, la marginea terasei, cu ajutorul angajaților hotelului, care l-au anunțat în ce direcție s-a dus. În final, acesta i-a promis soției sale că va renunța la obiceiul care a supărat-o.

„Monica, cred că ai dreptate, m-am hotărât. Nu e bine nici pentru copil, nici pentru tine, nici pentru mine, să continui să fumez. Și dacă nu fumez, nici nu o să mai beau, oricum astea-s la pachet și dac-o faci pe una, îți vine să o faci și pe cealaltă. Uite, îți promit, din clipa asta nu mai fumez și nici nu mai beau alcool, ce puțin până după nașterea copilului” .

Picanteriile din c el de-al doilea volum

Irinel Columbeanu povestește, printre altele, în acest volum, și despre momentul când Monica l-a luat la rost pe “Ricky Martin” (fostul său șofer, Voicu) la prima ședință Transilvania Fashion de la mare, despre prima ceartă cu Monica în fața președintelui Băsescu la un concert la mare la festivalul Callatis.

Normal, din acest volum nu avea cum să lipsească nici momentul în care Iri a cerut-o de soție sau cel în care a prezentat-o părinților. Totodată, cartea conține și picanterii despre vacanța celor doi la Dubai, faza de la botezul monitorizat de Patriarhie (cu chiloții cu cristale Swarovski ai Irinei de la Cătălin Botezatu).

Cum s-a prezentat Moni la prima întâlnire

Recent, playtech.ro a prezentat, în premieră, un alt paragaf din acest volum, pe cel în care Irinel descrie prima sa întâlnire cu Monica Gabor, în seara zilei de 13 iulie 2005. Cea care avea ca peste câțiva ani să-i devină soție, se oprise la București în drum spre mare unde trebuia să ajungă, cu celelalte fete de la Transilvania Fashion, ca să-și facă poze pentru book-ul ei de manechină (nu avea încă) la studio-ul foto care se afla în același bloc din Piața Victoriei unde Irinel își avea birourile.

Moni a fost așteptată la microbuzul cu care venise din Bacău de soția lui Matei Miko, iar la scurt timp avea să-l cunoască pe fostul afacerist cu care o are pe Irina. În aceeași seară, ea avea primul contact și cu vila de la Izvorani.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negi și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă”, povestește Irinel Columbeanu.

Altfel, Irinel a invitat-o personal, pe Monica Gabor, la lansarea cărții sale, mai ales că ea este personajul principal al acestui volum. Stabilită în America, fosta sa soție nu a mai venit în România fix de un an de zile, atunci când s-a întâlnit, în secret cu Irinel Columbeanu, pentru a-i înmâna o scrisoare de la fiica sa, Irina.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Orașul din România prin care trece singurul pârâu termal din țară. Temperatura apei este de 30 de grade Celsius
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro