Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre prima întâlnire dintre Monica Gabor și bărbatul care i-ar fi fost amant (exclusiv)

Irinel Columbeanu a povestit cu lux de amănunte despre prima întâlnire cu Monica Gabor, cea care i-a fost soție în perioada 2006-2011. După ce a lansat „Istoriile unui vehement – Ipocrația“, la care a muncit aproximativ un an, celebrul om de afaceri se pregătește să scoată, pe 16 februarie, și cel de-al doilea volum „Apofenia“, eveniment la care a fost invitată, personal, și fosta parteneră, stabilită în America de mai bine de zece ani.

Cum s-au cunoscut Monica Gabor și presupusul amant

Cea de-a doua carte a lui Irinel Columbeanu – „Apofenia“ – se anunță cu mult mai incendiară decât prima, un prim motiv fiind că în scenă apare și Monica Gabor, cea cu care s-a iubit reputatul om de afaceri aproximativ cinci ani de zile.

În acest volum, Irinel Columbeanu povestește, printre altele, și despre momentul în care fosta soție l-a luat la rost pe „celebrul“ Voicu, alias „Ricky Martin“ (cel ce avea să-i devină șofer, dar și prieten apropiat) la prima ședință Transilvania Fashion de la mare, dar și despre concertul Annei Lesko din portul Constanța, despre prima ceartă cu Monica în fața fostului șef de stat, Traian Băsescu la un concert la mare, la festivalul Callatis.

În ceea ce-l privește pe „Ricky Martin“, au existat speculații că bărbatul i-ar fi fost amant Monicăi.

„Asta nu înseamnă că Monica era perfectă. Ili nu putu să nu remarce și la ea ceva ciudat, atunci când asistă la prima ședință ținută de Matei, cu primul val de la Transilvania Fashion care venise acolo. Printre fete se găsea și Monica, dar și unul dintre puținii manechini băieți, pe nume Voicu, cel ce avea să devină mai târziu șoferul ei supranumit de presa dâmbovițeană .

La un moment dat, la o remarcă anodină făcută de Voicu la ceva ce spunea Matei, Monica avu brusc o relație răutăcioasă, care lui Ili i se păru forțată și inutilă. Ah, ce nu-mi plac băieții ăștia tineri, când se cred ei deștepți, spune ea pe un ton afectat și nenatural“, notează Irinel Columbeanu în cartea sa.

Din acest volum nu avea cum să lipsească nici momentul în care fostul milionar a cerut-o de soție pe Monica la Casa Vernescu ori cel în care a prezentat-o părinților. Cartea conține și picanterii despre vacanța foștilor porumbei în Dubai, dar și scandalul pe care l-au avut la trei zile după nuntă.

Citește și: Irinel Columbeanu și Monica Gabor, decizie definitivă la tribunal. Răsturnare de situație, ce s-a întâmplat acum

Cum decurgeau serile la Izvorani

În același paragraf, afaceristul povestește și despre serile la Izvorani, în compania Monicăi, care decurgeau „fără să facă ceva special“, mâncând și uitându-se la filme.

„Nu ieșeau chiar zi de zi în oraș. Dacă n-ar fi fost prezentările, ar fi stat poate mai mult în casă, ei singuri. Oricum, se simțeau foarte bine împreună, chiar și când pur și simplu stăteau în casă, fără să facă nimic special, sau uitându-se la filme. În fiecare zi, după ce se trezeau, mergeau alături la sala de gimnastică, după care mâncau“, mai scrie acesta.