Vica Blochina, extrem de emoţionată la ziua ei. Ce a făcut-o să plângă pe vedetă: „Cel mai mare cadou”

Vica Blochina, extrem de emoţionată la ziua ei. Ce a făcut-o să plângă pe vedetă: „Cel mai mare cadou”
Vica Blochina, extrem de emoţionată la ziua ei.

Vica Blochina și-a sărbătorit ziua de naștere, iar la petrecerea organizată a avut parte de cele mai frumoase surprize. Vedeta a împlinit vârsta de 47 de ani și a mărturisit că, deși petrecerea a fost așa cum și-a dorit, lacrimile nu au ocolit-o nici în această zi specială. Au fost însă lacrimi de fericire, evident. Iată ce a anume a făcut-o să plângă.

Vica Blochina, extrem de emoţionată la ziua ei

Vica Blochina, „cea mai cunoscută amantă din România”, a aniversat în stil mare împlinirea vârstei de 47 de ani. La petrecerea dată în cinstea sa, vedeta a avut grijă, ca de fiecare dată, să aibă un dress code inedit, și anume, costumul de baie. Ea însăși l-a purtat, etalând formele atent lucrate prin multe ore de sport și disciplină alimentară.

Vica Blochina a mărturisit că a fost extrem de emoționată, cu ocazia zilei sale de naștere, iar motivele au fost de ordin sufletesc. Mai exact, blondina s-a bucurat de prezența tuturor invitaților săi și a lăcrimat la versurile cântate de artista Maria Constantin.

„A fost frumos cu costume de baie. Așa am vrut, să facem anul acesta Mister and Misses Bikini. Am crezut că o să abordeze mai mulți băieți tema, dar nu a fost cazul. Toată lumea a venit îmbrăcată în costume de baie, dar credeam că o să văd mai mulți băieți în slip și papion. (râde) Așa mi-a venit în cap, mereu fac petreceri de genul acesta. (…).

Cel mai mare cadou pentru mine a fost faptul că a venit toată lumea (n.r. la petrecere). Nu am reușit încă să deschid cadourile. Mie îmi plac florile foarte mult.

Mi-a cântat Maria Constantin. Mi-au dat lacrimile, nu îmi venea să cred, chiar am plâns. La un moment dat, a cântat o melodie despre copii. Acestea sunt cele mai frumoase cadouri, când ești înconjurat de lume frumoasă”, a mărturisit Vica Blochina, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Vica Blochina vrea să își viziteze familia

Vica Blochina a mărturisit și ce anume vrea să facă în perioada următoare. Deși încă nu și-a făcut vreun plan de vacanță, Vica Blochina speră să meargă undeva la mare și să își viziteze familia.

„Nu am vreun plan de vacanță anul acesta. Aveam câteva proiecte de făcut. Trebuia să plec la Mykonos, în iunie, însă nu am mai plecat, ținând cont că aveam filmări.

Am fost în iarnă plecată în vacanță o lună. O să plec pe undeva, aș vrea pe la mare. De asemenea, aș mai vrea să plec la ai mei, acasă”, a mai mărturisit celebra blondină.