Vica Blochina a comis-o grav. Ce i-a putut spune unui șofer, fără să știe că e filmată pe ascuns

Vica Blochina a comis-o grav. Ce i-a putut spune unui șofer, fără să știe că e filmată pe ascuns
Ce a putut să spună Vica Blochina, filmată pe ascuns. Incredibil cum a comis-o

Vica Blochina a fost prinsă pe picior greșit! Blondina a fost filmată pe ascuns în timp ce se deplasa cu un șofer către emisiunea lui Cătălin Măruță, astfel că nu știa că tot ce o să spună o să vadă o lume întreagă. Aceasta a fost foarte enervată de gesturile făcute de bărbatul ce a vrut să facă o glumă pe seama ei.

Vica Blochina, greșeală fatală. Cum a fost filmată pe ascuns

Glumele se țin în lanț la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Vica Blochina a fost victima de această dată, așa că vedeta a avut multe replici spumoase de spus. Aceasta a fost extrem de deranjată de condițiile în care a ținut-o șoferul, astfel că nu s-a putut abține deloc. 

„Nu poți să mă duci înapoi să îmi iau mașina mea? Eu cobor din mașina mea de 100.000 de euro și nu am nici măcar aer condiționat, așa mă tratezi tu? Poți să mă lași, te rog frumos, în pace? Încerc să fac o filmare și vorbești încontinuu.”, i-a transmis Vica Blochina șoferului.

Vica Blochina are multe pretenții! Ce calități trebuie să aibă bărbatul de lângă ea

Vica Blochina a demonstrat că are spirit de observație și a văzut imediat camera. Totuși, aceasta nu s-a ferit să discute câteva lucruri mai intime despre viața sa care au fost date în direct, spre surprinderea telespectatorilor. Dacă la început blondina a glumit și a zis că îi plac bărbații mai tineri, până la urmă a spus adevărul despre omul pe care și-l dorește alături de ea. Vedeta are foarte multe pretenții atunci când vine vorba despre partenerii de viață.

„Aveți și cameră acolo. Ia să văd. Nu. Prea bătrân ești, îmi plac ăia de 17-18 ani, să fie de-o seamă cu fiul meu. După 24 de ani ești prea bătrân.

Mie îmi plac bărbații maturi. Să fie peste vârsta mea. Trebuie să aibă bani ca să mă cucerească, este cel mai important lucru. Trebuie să fie mai scumpă mașina lui ca a mea, a mea e de vreo 80 de mii. Dacă vine cu una mai ieftină, îl castrez direct. Să nu stea în chirie, că așa stau unii care au mașină mai scumpă ca a mea. Și cel mai important, să fie inimos. De bani nu o să trec niciodată.”, a mai zis Vica Blochina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI