Vica Blochina, din nou la tribunal. Ce se întâmplă acum cu fosta amantă a lui Victor Pițurcă

Vica Blochina, din nou la tribunal. Ce se întâmplă acum cu fosta amantă a lui Victor Pițurcă
Vica Blochina, din nou la tribunal. Ce se întâmplă acum cu fosta amantă a lui Victor Pițurcă

Vica Blochina pare să nu aibă pic de liniște. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă este implicată într-un nou scandal. Ce se întâmplă acum cu fosta amantă a lui Piți și ce au declarat instanțele de la Tribunalul București. Ce datorii incredibile are focoasa blondină și cine o dă în judecată.

Vica Blochina, din nou la tribunal

O nouă zi, un nou scandal pentru Vica Blochina. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă are probleme serioase legale. Focoasa blondină abia a scăpat dintr-un scandal cu asociația de proprietari, iar acum vedeta este citată într-un nou proces, care s-ar putea încheia cu o nouă executare silită, din cauza datoriilor pe care le-a strâns.

Se pare că administratorii blocului în care locuiește vedeta au decis să o dea din nou în judecată, solicitând executarea silită. Acum câteva luni instanța a decis, în procesul deschis împotriva Vicăi Blochina, următoarele:

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac. Pronunţată azi, 30.03.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”

Vica Blochina, scandal cu medicul estetician Adina Alberts

Acesta nu este prima dată când Vica Blochina s-a confruntat cu o asemenea problemă. În anii 2015 și 2016, fosta iubită a lui Victor Piţurcă a primit două vești la fel de cutremurătoare din partea Tribunalului Bucureşti:

„Încuviinţează executarea silită a debitorului în toate formele de executare, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinsă în titlul executoriu. Fără cale de atac”, au decis judecătorii.

De asemenea, „în parte cererea de chemare în judecată” formulată de Care Zone Medical – societatea medicului estetician Adina Alberts a obligat-o pe Vica Blochina „la plata către reclamantă a sumei de 14.900 de euro”.

Firma soţiei milionarului Viorel Catamară a chemat-o la tribunal pe Vica Blochina după ce fosta iubită a lui Piţurcă a declarat, în mai multe emisiuni de televiziune, că medicul i-ar fi distrus sânii în urma unei operaţii estetice. Mai mult de atât, medicul estetician spune că vedeta ar fi încălcat clauzele contractului de barter în urma căruia a operat-o.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI