Doliu pentru Vica Blochina. Vestea tragică pe care a anunțat-o

Doliu pentru Vica Blochina. Vestea tragică pe care a anunțat-o
Doliu pentru Vica Blochina. Vestea tragică pe care a anunțat-o

Vica Blochina trece prin momente dificile. Frumoasa blondină a aflat o veste extrem de grea și suferă enorm, după ce a pierdut o persoană dragă din familia ei.

Doliu pentru Vica Blochina

Este doliu în familia Vicăi Blochina. Vedeta trece prin clipe dificile și le-a spus și fanilor ce se petrece în aceste momente în sânul familiei sale.

Vica Blochina a făcut anunțul trist pe Instagram și a pus și o fotografie cu bunica ei, cea care  s-a stins recent din viață.

Bunica Vicăi Blochina a murit, iar vedeta este în doliu. Ea a postat o fotografie emoționantă cu bunica ei. Ea le-a mărturisit fanilor că una dintre cele mai apropiate și iubite persoane din viața ei a decedat.

Alături de fotografia cu femeia, Vica Blochina a transmis „Mulțumesc”. De altfel, ea a mai vorbit despre ce înseamnă pentru ea bunica ei, pentru că este femeia care a crescut-o când era copil.

Vestea tragică pe care a anunțat-o

Ea a explicat că îi moștenește genele bune. Nu de mult, ea își vizitase bunica în Lituania, când aceasta a împlinit 90 de an. Vica Blochina și fiul ei Edan au fost împreună să o vadă pe femeia care a fost o parte importantă din viața lor.

„Bunica mea anul acesta a împlinit 90 de ani. Nu poartă ochelari, adică bagă ața în ac, merge bine, urcă scările și este supercoerentă. Mai bea și un șpriț, deci genă bună”, a spus Vica Blochina la momentul respectiv.

Istoria se repetă, pentru că mama Vicăi Blochina are adesea grijă de Edan, nepotul ei.

“Edan vorbește lituaniană , dar asta nu e meritul meu. E meritul mamei mele, care vine foarte des și mă ceartă nonstop de ce nu vorbesc limba mea cu Edan. Eu sunt o persoană extrem de comodă și acasă cu Edan vorbesc românește, dar când vine mama vorbesc mult lituaniană”, a declarat, pentru Libertatea, Vica Blochina.

Fosta iubită a lui Pițurcă a mai declarat că băiatul se  înțelege bine cu tatăl lui, chiar dacă ea a rupt orice fel de legătură cu acesta.

„Noi suntem doar părinții lui Edan, copilul se înțelege extraordinar de bine cu toată familia lui, eu nici cum. Eu cu el nu vorbim, dar totul este foarte bine. De când a început procesul, de vreo 4-5 ani”, ne-a mărturisit Vica Blochina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI