Drama Vicăi Blochina. Ce a pățit fosta amantă a lui Victor Pițurcă, chiar din cauza antrenorului

Drama Vicăi Blochina. Ce a pățit fosta amantă a lui Victor Pițurcă, chiar din cauza antrenorului
Trauma de care a avut parte Vica Blochina din cauza lui Victor Piturca. Ce s-a intamplat cand copilul lor a venit spre el

Vica Blochina este, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete din showbizul românesc. Fosta balerină a devenit celebră în urma relației amoroase pe care a avut-o cu Victor Pițurcă. Cei doi au fost împreună timp de 16 ani, iar rodul iubirii lor este fiul lor Edan. Ce a pățit fosta amantă a lui Piți, chiar din cauza antrenorului.

Drama Vicăi Blochina

Povestea de dragoste dintre Victor Pițurcă și Vica Blocina a fost una clandestină, deoarece celebrul Piți este căsătorit de 30 de ani cu Maria, femeia care i-a dăruit doi copii, Alex și Claudia.

Invitată, recent, în cadrul emisiunii Teo Show, Vica Blochina a vorbit despre relația pe care a avut-o cu faimosul antrenor de fotbal și care au fost gesturile care au deranjat-o cel mai mult la tatăl lui Edan. Senzuala blondină a răbufnit și a spus că Piți nu a recunoscut copilul la momentul respectiv. Mai mult de atât, vedeta și-a amintit de un moment în care Edan a făcut pași către tatăl său care nu a vrut să-l ia în brațe.

„Nu a recunoscut copilul la momentul potrivit. Eu consider că a vrut să mă umilească. Cel mai greu moment a fost atunci când Victor a venit sa facă testul de paternitate. Noi nu mai văzusem de foarte mult timp. Era lume multă la IML și copilul a alergat spre el, era mic și nu știa ce se înâmplă între noi doi. Și el nu a vrut să-și ia în brațe copilul.

Băiatul țipa: Tati, sunt eu Edan! Nu îți mai aduci aminte de mine? A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată. A fost foarte dureros. A fost foarte urât la început că nu voia să recunoască copilul. El a dispărut din viața copilului și copilul știa că el este plecat. Și pentru el a fost un șoc”, a povestit Vica Blochina la emisiunea Teo Show de pe Kanal D.

Cu ce condiție s-ar fi căsătorit Vica Blochina cu Victor Pițurcă

Chiar dacă s-au certat de nenumărate ori, iar scadanlul dintre cei doi a ținut caldă prima pagină a publicațiilor de scandal din România, Vica Blochina recunoaște că a avut sentimente puternice pentru Victor Pițurcă, pe care l-ar fi luat de soț dacă ar fi fost un bărbat liber.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el.Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a completat Vica Blochina la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI