Viața secretă a fiicei lui Liviu Dragnea. E plecată în Statele Unite și trăiește alături de un concurent X Factor

Viața secretă a fiicei lui Liviu Dragnea. E plecată în Statele Unite și trăiește alături de un concurent X Factor
Alexandra Dragnea, alături de Alexandru Mațaev

Fiica lui Liviu Dragnea nu a atras prea mult atenția publicului până în prezent. Alexandra trăiește în Statele Unite ale Americii alături de Alexandru Maţaev, fost concurent X Factor. Recent, tânăra s-a întors în România și și-a vizitat tatăl la Penitenciarul Rahova.

Cine este Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea

Alexandra Dragnea are 24 de ani și duce o viață discretă, chiar dacă tatăl ei a fost de multe ori subiectul principal al știrilor din ultimii ani. Tânăra a terminat Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și a plecat în Los Angeles, SUA. În trecut a avut de-a face cu modelingul și a reușit să facă și un pictorial în care nu s-a rușinat să apară topless.

Chiar dacă s-a ferit de aparițiile publice, Alexandra a atras atenția prin relația pe care o are cu Alexandru Maţaev, fost concurent X Factor. Ei s-au cunoscut în anul 2013, când Alexandru participa la emisiunea de talente de la Antena 1. Atunci, chiar dacă a ajuns în finală, nu a reușit să câștige marele premiu de 100.000 de euro, pe care l-a pierdut în fața lui Florin Ristei. El a fost susținut de Alexandra, care a venit special pentru a-l încuraja în cadrul show-lui de televiziune.

În urmă cu mai mulți ani, Alexandra i-a pus la dispoziție iubitului ei domeniul tatălui său din Teleorman. Artistul a filmat acolo videoclipul piesei „Cu capul în nori”, în care a apărut și Alexandra Dragnea.


Recent, Alexandra s-a întors în România și a mers să își viziteze tatăl, care este închis la Penitenciarul Rahova, unde are de ispășit o pedeapsă definitivă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în urma condamnării din dosarul angajărilor fictive la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.

Alexandra este fiica lui Liviu Dragnea și a Bombonicăi Prodana. Ea mai are un frate, pe Valentin Dragnea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI