Alex Dima, reporterul Pro TV invitat de Dragnea la baie, dezvăluie ce se întâmplă la Penitenciarul Rahova – FOTO

Autor: Redacția - 13:01, 18 iun. 2019
Sursa foto: Facebook / Alex Dima

Alex Dima, reporterul Pro Tv, pe care Liviu Dragnea îl invita ironic în baie să-i acorde un interviu, a trecut recent pe lângă penitenciarul Rahova. Acolo este încarcerat fostul lider al PSD, după condamnarea de trei ani și jumătate de închisoare cu executare, primită în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului.

Alex Dima, reporterul Pro Tv, a dat naștere unor discuții aprinse pe Facebook, după ce a postat o fotografie făcută la penitenciarul Rahova. El trecea prin zonă și a observat mai mulți muncitori cățărați pe schele, pe fațada închisorii.

Comentariul a fost unul ironic.

Ce a suprins Alex Dima la penitenciarul Rahova, unde este încarcerat Dragnea

Alex Dima, reporterul Pro Tv, a postat pe Facebook următorul mesaj:

Se reface fatada la Rahova.  Vine doamna Carmen Dan in vizita? Poate doamna Vio… Uite, ar fi o solutie pentru refacerea puscariilor. Intra la zdup cate un nemuritor imbuibat si spatiu se modernizeaza. Ce ziceti? – a fost comentariul care însoțea poza cu pricina.

Alex Dima este reporterul pe care Liviu Dragnea, pe vremea când era lider al PSD, îl invita ironic în baie. Jurnalistul dorea să-i adreseze câteva întrebări fostului președinte al PSD, dar acesta a refuzat categoric.

I-a spus reporterului Pro Tv că merge la baie și l-a întrebat dacă nu cumva vrea să meargă cu el în baie.

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a fost încarcerat pe 27 mai la penitenciarul Rahova. Între timp, perioada de carantină a expirat, iar o comisie specială din cadrul penitenciarului Rahova va decide unde își va ispăși Liviu Dragnea pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare.

O comisie specială de la penitenciarul Rahova va decide, marți, soarta lui Liviu Dragnea. Comisia e așteptată să se pronunțe în cazul fostului lider al PSD, în condițiile în care luni, 17 iunie, a fost ultima zi de carantină pentru fostul lider social-democrat.

El a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, acolo unde două angajate primeau salariu de la instituție, deși, în realitate, lucrau pentru filiala județeană a PSD.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI