Viața Andreei Antonescu – de la anii de glorie de la Andre la o viață personală zbuciumată

Andreea Antonescu și viața sa personală

Viața Andreei Antonescu, de la primii săi ani de glorie până în prezent a fost zbuciumată. Fosta interpretă a trupei Andre, Andreea Antonescu, s-a născut în Galați pe 7 septembrie 1982, într-o familie modestă.

Andreea Antonescu și cariera muzicală

Andreea Georgiana Antonescu și-a început cariera în domeniul muzical încă de la șase ani. Celebritatea s-a a crescut în urma colaborării cu Andreea Bălan, în trupa Andre. Vestea noii trupe s-a dat la emisiunea pentru copii Ba da, na nu. Proiectul celor două s-a dovedit a fi unul de succes, atât în țară cât și în străinătate. După ce trupa fenomen s-a destrămat, în anul 2001, artista și-a continuat cariera solo, lansând albume și single-uri ce au devenit hit-uri. În anul 2019, marea veste că trupa Andre se va reuni, a adus-o din nou în prim-plan, știrea uimind publicul. După o absență de 17 ani, cele două au lansat noul single ”Reset la inimă”. În vârstă de 38 de ani, Andreea Antonescu nu își arată vârsta, bruneta menținându-și aparența.

Viața personală

Cântăreața a fost căsătorită cu Traian Spak timp de aproape 9 ani, cu care are și un copil. Dar divorțul dintre cei doi nu este nici acum finalizat, procesul fiind în continuare amânat. Singurul motiv pentru care nu s-a produs separarea definitivă ar fi birocrația, astfel că Traian este plecat în SUA. Chiar dacă părea să nu fie împlinită pe plan sentimental după divorțul de Traian Spak, bruneta și-a găsit fericirea în brațele lui Ștefan Manolache, mai tânăr cu 11 ani. El este cunoscut ca ”Prințișorul taxiurilor”, familia sa având o companie de taximetrie în Iași, de altfel fiind chiar orașul natal.

Trecutul lui Ștefan Manolache

Trecutul tânărului nu este lipsit de controverse, acesta fiind condamnat de un an de închisoare cu suspendare. Incidentul a apărut în urma unui conflict în trafic, soldat cu împușcături. În anul 2013, Ștefan Manolache a iscat multe situații dificile, a fost trimis în judecată pentru uz de armă neletală, ultraj și tulburarea liniștii publice. În ciuda trecutului său, Ștefan a mai avut iubite celebre. Printre acestea se numără Ioana Grama, pe care a cerut-o în căsătorie și pentru care și-a făcut chiar și un tatuaj care să o reprezinte. De asemenea, Adela Tecuceanu, fostă concurentă ”Bravo, ai stil” și Silvia Popescu, câștigătoarea primului sezon, au fost într-o relație cu Ștefan Manolache.

Cu toate că au existat speculații conform cărora Calina, fiica Catincă Roman a fost iubita lui Ștefan, ei mergând într-o vacanță peste hotare, toate acestea au rămas la stadiul de zvonuri. Relația dintre cei doi nu a fost confirmată, au transmis că ar fi doar prieteni. Anul acesta, Ștefan și-a îndreptat atenția către televiziune. Pentru o perioadă, el a fost bucătar în matinalul de la Antena Stars, unde erau prezentatori Mircea Eremia și Natalia Mateuț. În prezent lucrează ca reporter la emisiunea ”Acces Direct” de la Antena1.

Relația dintre cei doi

Relația lor era încă la început, dar era una serioasă, după spusele solistei. Relația dintre cei doi a eșuat după doar o lună de relație. În relația cu Ștefan Manolache, bruneta a avut parte de peripeții, după ce a fost sechestrată de fostul iubit. Apropiații celor doi au dezvălui că Ștefan și-a surprins fosta iubită vorbind în miezul nopții cu Flick și Mihai Bendeac. Despărțirea a fost inițiată de Andreea Antonescu ce s-a arătat nemulțumită de comportamentul lui Ștefan. Cântăreața a îndurat multe greutăți și anul acesta când a primit vestea că tatăl său s-a stins din viață. Acest eveniment marcându-i existența.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI