Veștile proaste continuă pentru Gigi Becali. Anunțul oficial de la FCSB

Veștile proaste continuă pentru Gigi Becali. Anunțul oficial de la FCSB
Nouă veste proastă pentru Gigi Becali. Ce se întâmplă?

Soarele se pare că nu răsare nici acum pe strada lui Gigi Becali. Acesta are parte de o nouă lovitură. Iată anunțul oficial de la FCSB! Veste proastă din dreptul unui jucător. Despre ce fotbalist este vorba și ce s-a întâmplat cu el?

Nouă veste proastă pentru Gigi Becali

Se pare că Gigi Becali se cam obișnuiește cu veștile proaste care în ultima vreme au cam dat năvală pentru celebrul afacerist. Noua lovitură primită de acesta este că un alt jucător iese din ‘schemă’, cel puțin pentru o vreme. Concret, este vorba despre Constantin Budescu.

Fotbalistul s-a accidentat la primul antrenament susținut după întoarcerea la FCSB. Mijlocașul s-a ales cu glezna umflată chiar după sesiunea de pregătire de ieri, anunță Gazeta Sporturilor.

Budescu a fost menajat în cursul zilei de miercuri și nu a ieșit pe teren pentru a se antrena alături de coechipieri din această cauză. „Încă nu e foarte clar cât va lipsi atacantul pentru achiziționarea căruia a insistat Edi Iordănescu, scrie sursa citată.

Iordănescu a cerut noi jucători

FCSB va juca duminică seară contra Dinamo, în etapa a 8-a a Ligii 1. Amintim că sportivul menționat anterior a semnat recent un contract valabil pe următoarele două sezoane cu echipa unde evoluează momentan, urmând să aibă un salariu de 20.000 de euro.

Iordănescu a insistat ca noi fotbaliști să se alăture echipei, iar finanțatorul i-a respectat cererea și a luat noi jucători, doar că nou-venitul a devenit prea rapid indisponibil. Nu se știe când se va putea pregăti la capacitatea maximă în urma accidentării. 

„Trebuie să găsim soluții”

„Trebuie să găsim soluții, suntem extrem de reduși ca număr. Sunt discuții, dar nu e nimic concret. Eu vreau foarte mult să-i recuperăm pe cei cu probleme. Miron e deja recuperat, dar și el, sezonul trecut, a fost un jucător extrem de important. Mă bucur că îl avem înapoi și sper să revină la parametri buni.

De la mijloc în sus caut soluții, mijlocași. Sper că-i va aduce domnul Becali. Sunt cazuri, cum a fost Sorescu sau Ongenda, în care clubul, patronul a făcut eforturi. Au apărut și public ofertele făcute. Nu s-au materializat. Se închide fereastra de transferuri, iar dacă până luni nu putem aduce, vorbim doar de jucători care vor fi liberi. Va fi o provocare și mai mare”
Edi Iordănescu (Sursa: emisiunea Fotbal Club – Digi Sport)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI