Fotbalistul pe care Gigi Becali a dat 200.000 de euro. Ce salariu colosal ar avea la FCSB

Fotbalistul pe care Gigi Becali a dat 200.000 de euro. Ce salariu colosal ar avea la FCSB
Gigi Becali îi oferă 200.000 de euro ca primă de instalare

Unul din cei mai bine cotați fotbaliști români, cu ceva vreme în urmă, revine din acest sezon în Liga 1. A jucat în țările arabe, dar se pare că și-a dorit să joace din nou în România. Așa se face că a primit și cea mai bună ofertă a momentului de la Gigi Becali. Suma este imensă pentru un jucător de Liga 1, dar se pare că pentru jucătorul de 32 de ani, Constantin Budescu, Gigi Becali este dispus să-i plătească.

Constantin Budescu revine în Liga 1

În 2005 Constantin Budescu, acum ajuns la 32 de ani, își făcea debutul la echipa de tineret a celor de la Petrolul Ploiești. După acest moment își face debutul la echipa mare a Astrei Ploiești în sezonul 2010-2011. Constantin Budescu a mai jucat la Astra Giurgiu în sezonul 2016-2017, ca mai apoi să ajungă la FCSB în sezonul 2018-2019.

Din păcate nu a stat foarte mult aici, plecând în Arabia Saudită, mai întâi la cei de la Al Shabab, ca mai apoi să fie preluat de cei de la Damac FC. Plecarea lui Constantin Budescu la Shabab era parafată de Gigi Becali pentru suma de 2,5 milioane de euro.

În toți acești ani valoarea de piață a lui Constantin Budescu a crescut, ajungând astăzi la 1.50 milioane de euro. După o scurtă perioadă de incertitudine, se pare că Gigi Becali și Constantin Budescu au ajuns la un acord. Astfel că, din acest sezon 2021-2022, Constantin Budescu revine la FCSB.

Gigi Becali îi oferă 200.000 de euro ca primă de instalare

Constantin Budescu a acceptat oferta lui Gigi Becali, fiind liber de contract. Suma oferită de Becali pentru revenirea acestuia la FCSB, spun sursele, ar fi de 200.000 de euro, ca primă de instalare.

Conform datelor de până acum, jucătorul de 32 de ani ar avea cel mai mare salariu din Liga 1. Salariul lui Constantin Budescu va ajunge undeva între 20.000 şi 25.000 de euro pe lună. Aceleași surse spun că jucătorul se află deja în cantonamentul echipei, de la baza din Berceni.

Revenirea lui la FCSB va coincide și cu derby-ul acestei etape, în meciul cu cei de la Dinamo. Întrebat cu ceva vreme în urmă de posibila revenire a jucătorului la FCSB, Gigi Becali declara:

„Nu mă mai întrebați pe mine de Budescu. Eu v-am spus o dată ce înțelegere am avut cu el și în ce condiții pot eu să îl aduc la FCSB. Ați văzut ce a spus Meme de Budescu?

V-am spus că îmi place și v-am mai zis că l-am urmărit la natională și am vazut că a slăbit. Dar de Budescu să vorbiți cu Edi și Meme. Ei știu dacă îl vom aduce sau nu.”, declara Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI