Gigi Becali primește o nouă lovitură. Cel mai bun jucător s-a accidentat grav

Gigi Becali primește o nouă lovitură. Cel mai bun jucător s-a accidentat grav
Noi vești proaste pentru Gigi Becali. Unul din cei mai buni jucători s-a accidentat grav

Gigi Becali are parte din nou de momente tensionate. Celebrul latifundiar primește o nouă lovitură. Unul din cei mai buni jucători s-a accidentat grav. Despre cine este vorba și cum s-a întâmplat totul?

Gigi Becali, noi momente grele: cel mai bun jucător s-a accidentat

Soarele se pare că nu vrea să răsară nici acum pe strada lui Gigi Becali. Afaceristul primește vești proaste pe bandă rulantă. Cunoscutul patron a luat recent la cunoștință vestea că unul din cei mai buni fotbaliști ai săi s-a accidentat grav. Mai exact, este vorba despre Florin Tănase.

Fotbalistul a aflat verdictul medicilor după accidentarea suferită în cadrul meciului cu CFR Cluj. Acesta este al doilea jucător accidentat grav de la echipa deținută de Gigi, după ce fanii au aflat că Florinel Coman va lipsi în acest an de pe teren.

Mai mult decât atât, FCSB l-a vândut pe Olimpiu Moruțan în Turcia, iar Edi Iordănescu a rămas acum fără soluții ofensive. Actualul antrenor a cerut noi jucători, timp în care se încearcă transferul lui Valentin Gheorghe în aceste zile. Hervin Ongenda este în vizorul roș-albaștrilor, dar chiar și așa lotul pare subțire.

Edi Iordănescu, mesaj pentru patronul FCSB

Antrenorul FCSB mai vrea încă doi jucători după revenirea lui Claudiu Keșeru în echipă. Tehnicianul știe care sunt problemele și dă de înțeles că nu a renunțat la titlu, astfel îi cere afaceristului două transferuri importante.

Keșeru a aterizat luni pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și a semnat cu FCSB, iar la distanță de o zi atacantul a fost prezentat în mod oficial la echipa patronată de Becali. Edi Iordănescu susține că echipa nu se poate baza pe jucătorii tineri și nu se mulțumește doar cu această revenire.

„Mai avem nevoie de încă doi jucători ca să ne acoperim, e nevoie de soluții. În benzi nu prea avem jucători de profil. Eu sunt încrezător că putem merge în sus, sunt determinat să lupt până la capăt.

Avem o academie bună care produce jucători, sunt atent și la jucătorii de acolo. E greu să arzi etape cu ei, au nevoie să crească, să se maturizeze, să muncească zi de zi. Au apărut niște nume pe piață, multe sunt de interes, dar nu este ușor să-i aduci.

Cluburile au pretenții, jucătorii la fel. Nu o să intru în detalii ca să dau nume, așa este profesionist. Sunt puține zile la dispoziție până se închide perioada, mai vrem să aducem doi jucători pe lângă Keșeru”
Edi Iordănescu (Sursa: Digi Sport)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI