31 aug. 2021 | 20:44

Gigi Becali primește o nouă lovitură. Cel mai bun jucător s-a accidentat grav

Sport
Gigi Becali primește o nouă lovitură. Cel mai bun jucător s-a accidentat grav
Noi vești proaste pentru Gigi Becali. Unul din cei mai buni jucători s-a accidentat grav

Gigi Becali are parte din nou de momente tensionate. Celebrul latifundiar primește o nouă lovitură. Unul din cei mai buni jucători s-a accidentat grav. Despre cine este vorba și cum s-a întâmplat totul?

Gigi Becali, noi momente grele: cel mai bun jucător s-a accidentat

Soarele se pare că nu vrea să răsară nici acum pe strada lui Gigi Becali. Afaceristul primește vești proaste pe bandă rulantă. Cunoscutul patron a luat recent la cunoștință vestea că unul din cei mai buni fotbaliști ai săi s-a accidentat grav. Mai exact, este vorba despre Florin Tănase.

Fotbalistul a aflat verdictul medicilor după accidentarea suferită în cadrul meciului cu CFR Cluj. Acesta este al doilea jucător accidentat grav de la echipa deținută de Gigi, după ce fanii au aflat că Florinel Coman va lipsi în acest an de pe teren.

Mai mult decât atât, FCSB l-a vândut pe Olimpiu Moruțan în Turcia, iar Edi Iordănescu a rămas acum fără soluții ofensive. Actualul antrenor a cerut noi jucători, timp în care se încearcă transferul lui Valentin Gheorghe în aceste zile. Hervin Ongenda este în vizorul roș-albaștrilor, dar chiar și așa lotul pare subțire.

Edi Iordănescu, mesaj pentru patronul FCSB

Antrenorul FCSB mai vrea încă doi jucători după revenirea lui Claudiu Keșeru în echipă. Tehnicianul știe care sunt problemele și dă de înțeles că nu a renunțat la titlu, astfel îi cere afaceristului două transferuri importante.

Keșeru a aterizat luni pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și a semnat cu FCSB, iar la distanță de o zi atacantul a fost prezentat în mod oficial la echipa patronată de Becali. Edi Iordănescu susține că echipa nu se poate baza pe jucătorii tineri și nu se mulțumește doar cu această revenire.

„Mai avem nevoie de încă doi jucători ca să ne acoperim, e nevoie de soluții. În benzi nu prea avem jucători de profil. Eu sunt încrezător că putem merge în sus, sunt determinat să lupt până la capăt.

Avem o academie bună care produce jucători, sunt atent și la jucătorii de acolo. E greu să arzi etape cu ei, au nevoie să crească, să se maturizeze, să muncească zi de zi. Au apărut niște nume pe piață, multe sunt de interes, dar nu este ușor să-i aduci.

Cluburile au pretenții, jucătorii la fel. Nu o să intru în detalii ca să dau nume, așa este profesionist. Sunt puține zile la dispoziție până se închide perioada, mai vrem să aducem doi jucători pe lângă Keșeru”
Edi Iordănescu (Sursa: Digi Sport)

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro