Vești triste pentru mama Deliei Matache după ce a fost iar la medic: „Cu cât te cauți mai mult, cu atât ești mai bolnav”

Vești triste pentru mama Deliei Matache după ce a fost iar la medic: „Cu cât te cauți mai mult, cu atât ești mai bolnav”
Gina Matache, probleme de sanatate,

Mama Deliei s-a confruntat cu mai multe probleme de să sănătate în ultima perioadă. Recent, ea a mai făcut un control, ocazie cu care a spus că se simte mai bine. În urmă cu ceva timp, mama Deliei a suferit o intervenție chirurgicală la mână. În urma operației a rămas cu o sensibilitate atunci când vremea se schimbă radical.

Vești triste pentru mama Deliei Matache după ce a fost iar la medic

Mama Deliei Matache a trecut cu bine despre infectarea cu coronavirus, însă a trecut și prin momente dificile care i-au afectat sănătatea. În urmă cu ceva timp, Gina Matache a suferit o intervenție chirurgicală la mână, în urma căreia a rămas cu o sensibilitate atunci când vremea se schimbă radical, deoarece nervul nu este complet refăcut. Artista a spus însă că este pe drumul cel bun, după ultimul control efectuat.

„Suntem toți bine, nu văd de ce ar trebui să ne mai facem din nou griji. Ieri am fost la un control medical de rutină, sunt bine acum. Rudele mele erau foarte îngrijorate.

Ce-i drept, cu cât te cauți mai mult, cu atât ești mai bolnav. Tot ce am avut prescris de medici, am controlat. Mă mai doare mâna la frig, la cald, la efort, dar le ignorăm. Am rămas și cu o sensibilitate, nervul nu este refăcut de tot. Trebuie să mai faci și o revizie”, a declarat mama Deliei Matache, la un post de televiziune.

Anul trecut s-a operat la tiroidă

Anul trecut, în luna noiembrie, Gina Matache a mai trecut printr-o intervenție chirugicală, întrucât avea probleme cu tiroida.

„M-am operat de glandă, de tiroidă. Trebuia să mă operez, am fost pe mână bună. Nu se mai putea amâna intervenția. Mă simt foarte bine acum.

Am avut noroc de oameni foarte buni. Nici măcar în operație nu am simțit durere. Nu am voie multe, să vedem câte voi putea să respect, că nu prea stau bine la capitolul ăsta. Mâine probabil o să primesc ceva indicații. Sunt foarte mulțumită, am avut o teamă la început, dar când am văzut cum stau lucrurile m-am relaxat total”, a povestit, la momentul respectiv, Gina Matache.

Gina Matache a mai dezvăluit că va petrece sărbătorile acasă, deși nu va da o petrecere mare. Ea plănuiește să plece cu Oana și copiii ei într-o vacanță în străinătate.

,,Oana este o mămică extraordinar de grijulie și în același timp își face și treaba, câștigă un bănuț. Nu îi este dor de scenă. Ea nu este genul, a făcut asta o perioadă cu sora ei, dar după a zis că nu se regăsește. A pus stop la muzică, la acest moment, nu știu mai târziu ce se va întâmpla.

Se ocupa foarte mult de copii, eu o mai ajut din când în când. Simte că nu este locul ei acolo, ea a fost mereu mai retrasă, deși este foarte talentată”, a declarat Gina Matache despre fiica ei, la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI