02 mai 2022 | 23:17

Vești senzaționale pentru fanii Survivor România. Ce surpriză colosală a pregătit PRO TV pentru noul sezon. A semnat deja!

Emisiuni TV
Vești senzaționale pentru fanii Survivor România. Ce surpriză colosală a pregătit PRO TV pentru noul sezon. A semnat deja!
PRO TV pregătește noi surprize pentru fani

În urmă cu 7 ani, telespectatorii PRO TV aveau parte de unul din cele mai dure reality-show-uri. În cadul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” concurenții, vedete cunoscute, treceau prin probe extreme de rezistență. De la mâncatul de gândaci și până la a rezista cu șobolani plimbându-se pe piept, toate probele erau adevărate momente de rezistență și groază pentru concurenți. Conform unor surse din interior, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” ar putea reveni în curând pe micile ecrane. În același timp, aceleași surse, spun că un nou sezon de „Survivor România” e pe cale să se întâmple tot la postul din Pache Protopopescu, cu nume mari din showbiz-ul românesc.

În urmă cu 7 „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” făcea furori și audiență la PRO TV

Considerat de toți participanții de la acea vreme unul din cele mai dure reality-show-uri, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” ar putea reveni pe micile ecrane, al PRO TV. Conform celor de la Ckick.ro, un nou sezon se va filma în această vară, avându-l ca prezentantor pe fostul concurent „Exatlon”, Vladimir Drăghia.

În 2015, timp de 21 de episoade, telespectatorii PRO TV i-au putut urmări pe Dorian Popa, Cătălin Moroșanu, Ruby, Gina Pistol, Luminița Nicolescu, Andreea Moldovan, Vladimir Drăghia, Alina Plugaru, Elena Lasconi, Elena Merișoreanu, Gabi Jugaru, Mihai Trăistariu și Pacha Man.

Filmările au avut loc în Africa de Sud. Aici le-a fost testată, timp de 21 de zile, capacitatea de supraviețuire într-un mediu ostil și departe de civilizație. Problele la care au fost supuși cei 13 concurenți au constat în a dormi sub cerul liber, să se spele în cascadă din junglă, să mănânce doar fasole și orez și să-și învingă fobiile, locuind alături de șerpi și viermi.

Moderatorii acelui prim sezon erau Cabral Și Bobonete, iar câștigătorul marii finale avea să devină „Regele junglei”. Acesta a fost celebrul Cătălin Moroșanu. Despre noul sezon, directorul de programe PRO TV, Antoni Mangov declară:

„Suntem foarte fericiţi să vedem «Sunt celebru. Scoate-mă de aici!» revenind în România la 7 ani după ce am produs şi difuzat primul sezon, în 2015. Multe s-au schimbat de atunci, dar acesta rămâne unul dintre cele mai mari şi mai puternice formate de reality-adventure din lume.

Faptul că se va număra printre momentele importante ale grilelor noastre din 2022 este o dovadă a angajamentului PRO TV de a aduce audienţei noastre divertisment de cea mai înaltă calitate”, spune Antonii Mangov, director de programare PRO TV.

Un nou sezon de „Survivor România”, de data asta „All Stars”

Aceleași surse, mai spun cei de la Click,ro, declară că se pregătește un nou sezon de „Survivor România”. Numai că acest nou sezon ar include o adevărată pleiadă de vedete autohtone, care vor fi trimise tot în Republica Dominicană.

Sursele spun că producătorii au în vedere să aducă în noul sezon cei mai buni concurenți de până acum ai show-ului, dar și pe câștigătorul primei ediții de „Exatlon”.

„Se tot vorbeşte de un sezon «All Stars». Însă nu ştiu cine îşi mai doreşte să participe dintre foştii concurenţi. Unii au fost sunaţi, alţii nu. Sunt destui care s-ar întoarce şi mai este destul timp până la sfârşitul anului.

Unii dintre cei care ar putea merge ar fi fraţii Sterp, Iancu şi Culiţă, Zannidache, Iulian Pîtea, Giani Kiriţă sau Cătălin Cazacu”, le-a mărturisit un fost concurent al show-ului celor de la Click.

Rămâne, așadar, să așteptăm un nou sezon din „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și să vedem dacă noul sezon din Survivor va reuși să-i strângă pe cei mai buni dintre cei buni.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro