Vești proaste pentru Simona Halep. Ce se întâmplă după eliminarea de la Indian Wells

Vești proaste pentru Simona Halep. Ce se întâmplă după eliminarea de la Indian Wells
Prin ce trece Simona Halep după înfrângerea de la Indian Wells

Simona Halep a pierdut împotriva Aliaksandrei Sasnovich cu un scot de 5-7, 4-6, astfel că a fost eliminată în turul III de la Indian Wells de bielorusa care a învins-o și pe Emma Răducanu. Totuși, acum, sportiva se confruntă cu anumite vești dureroase.

Ce se întâmplă cu Simona Halep după Indian Wells

Simona Halep a fost eliminată de la Indian Wells după un meci care a durat o oră și 40 de minute. Sportiva a trecut printr-o partidă grea cu Aliaksandra Sasnovich, iar acum alte vești îi amenință poziția în WTA, spre tristețea fanilor săi din lumea tenisului.

Sportiva se afla pe locul 17 în momentul participării la Indian Wells, dar acum, ea se află pe locul 18 după ce a fost depășită de Elise Martens. Simona Halep ar putea să iasă din top-ul 20 WTA, poziția ei fiind amenințată de mai multe jucătoare.

Mai exact, românca are 2.724 de puncte, însă ar putea să piardă teren în clasament dacă o să fie depășită de Anett Kotaveit, care ocupă locul 19 în WTA cu 2.670 de puncte sau de Cori Gauff, locul 20 cu 2.600 de puncte.

Aliaksandra Sasnovich, prima reacție după ce a învins-o pe Simona Halep

Deznodământul meciului de tenis a venit ca o surpriză și pentru Aliaksandra Sasnovich. Jucătoarea de tenis a mărturisit că și-a cumpărat bilet de avion către casă înainte de partida cu Simona Halep, mai ales pentru că nu se aștepta să câștige împotriva româncei.

„E foarte distractiv, pentru că pe sfertul meu de tablou au fost trei campioane de Grand Slam. Simona e o mare campioană și am avut mari emoții, pentru că mi-am dorit să câștig. Înaintea meciului mi-am luat deja bilete de avion spre casă.

Erau 70% șanse pentru ea și doar 30% pentru mine. Și acum am câștigat, wow!”, a declarat Aliaksandra Sasnovich după victoria de la Indian Wells.

Emma Răducanu, învinsă de Aliaksandra Sasnovich

De asemenea, Emma Răducanu a suferit prima înfrângere de când a câștigat US Open 2021, fiind învinsă chiar de Aliaksandra Sasnovich în turul II de la Indian Wells cu scorul 2-6, 4-6. Astfel, bielorusa a marcat două mari victorii în competiție.

„Cred că Aliaksandra a făcut un meci foarte bun. A fost mai bună decât mine și merita să câștige. A trebuit să mă obișnuiesc să joc în aceste condiții. A fost prima dată când am jucat la Indian Wells.

Să joci noaptea este diferit. Nu am avut multă experiență cu meciurile jucate noaptea. Sunt încă nouă în circuit. Experiența vine jucând în fiecare săptămână și trecând prin diferite situații.

Sunt oarecum bucuroasă că s-a întâmplat asta acum, pentru că pot să învăț, pot s-o iau ca pe o lecție. Voi avea mai multă experiență.

Dezamăgire va fi după fiecare înfrângere. Dar o dată ești sus, iar altă dată ești jos. Nu am pus multă presiune pe mine pentru că încă nu am experiență.”, a spus Emma Răducanu după ce a fost învinsă de bielorusă, potrivit presei din Anglia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI