Emma Răducanu, învinsă la Indian Wells. Unde consideră ea că a greșit

Emma Răducanu, învinsă la Indian Wells. Unde consideră ea că a greșit
Ce a spus Emma Răducanu după înfrângerea de la Indian Wells

Emma Răducanu a pierdut primul meci de tenis după ce a câștigat US Open 2021. Jucătoarea de tenis care ocupă locul 22 în WTA s-a bucurat de un succes enorm, dar a fost eliminată în turul 2 de la Indian Wells de către Aliaksandra Sasnovich.

Emma Răducanu, înfrântă de Aliaksandra Sasnovich

Emma Răducanu este o adevărată forță în lumea tenisului. Jucătoarea a stârnit admirația oamenilor din toată lumea în momentul în care a ieșit victorioasă la US Open, așa că a făcut un salt incredibil în carieră, chiar dacă se află la o vârstă fragedă.

Totuși, aceasta a fost învinsă de către Aliaksandra Sasnovich la Indian Wells cu scorul 2-6, 4-6. Tenismena victorioasă urmează să o întâlnească pe Simona Halep în turul 3. Între timp, Emma Răducanu a explicat care au fost greșelile sale din acest meci de tenis.

Ce greșeli a făcut Emma Răducanu. Ce a transmis sportiva

Emma Răducanu a mărturisit că Aliaksandra Sasnovich a fost mai bună pe teren, dar și că trebuie să se obișnuiască cu anumite condiții întâlnite la diferite competiții. Sportiva nu a mai jucat până acum noaptea, așa că experiența ei privind aceste meciuri o să se îmbunătățească pe parcurs.

„Cred că Aliaksandra a făcut un meci foarte bun. A fost mai bună decât mine și merita să câștige. A trebuit să mă obișnuiesc să joc în aceste condiții. A fost prima dată când am jucat la Indian Wells.

Să joci noaptea este diferit. Nu am avut multă experiență cu meciurile jucate noaptea.”, a spus Emma Răducanu, potrivit presei din Anglia.

Emma Răducanu: „Experiența vine jucând în fiecare săptămână”

Înfrângerile vin cu multă tristețe, dar Emma Răducanu nu se lasă descurajată! Sportiva este conștientă de faptul că este nouă în circuit, așa că așteaptă să acumuleze mai multă experiență și consideră că partida de tenis de la Indian Wells o să îi servească drept experiență de acum încolo.

De asemenea, jucătoarea de tenis a mărturisit că nu a pus multă presiune pe ea pentru a ieși victorioasă.

„Sunt încă nouă în circuit. Experiența vine jucând în fiecare săptămână și trecând prin diferite situații. Sunt oarecum bucuroasă că s-a întâmplat asta acum, pentru că pot să învăț, pot s-o iau ca pe o lecție. Voi avea mai multă experiență.

Dezamăgire va fi după fiecare înfrângere. Dar o dată ești sus, iar altă dată ești jos. Nu am pus multă presiune pe mine pentru că încă nu am experiență.”, a mai spus Emma Răducanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI