22 ian. 2021 | 08:34

Vești proaste pentru români. Tocmai a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova

Știri generale
Vești proaste pentru români. Tocmai a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova
Gore de Cluj, unul din cei mai periculoși interlopi clujeni

Pe vremuri în mahalale circula un cântec ”Gore din Chitila”, personajul fiind un așa-zis interlop. Dacă mulți credeau că este un personaj fictiv, așa era, dar realitatea bate filmul, dacă putem spune așa. Există un Gore, dar nu din Chitila. Gore de Cluj este considerat unul din cei mai periculoși interlopi din zonă. S-a făcut remarcat de presa vremii prin multe scandaluri și arestări. Acum, pentru bună purtare, spun informațiile, a fost eliberat din pușcărie.

Gore de Cluj, unul din cei mai periculoși interlopi clujeni

Interlopul de care vă relatăm, Gore de Cluj, pe numele său real Florin Marius David, spun informațiile că ar fi fost eliberat la începutul acestei săptămâni. A ispășit o pedeapsă de aproape 10 ani la Penitenciarul Jilava, fiind condamnat pentru vătămare corporală și tentativă de omor. Gore, dacă ar fi să-i facem un CV, are la activ mult mai multe astfel de fapte penale, care încep încă din 1996.

La acel moment Gore de Cluj fusese arestat de polițiști, după ce înplină stradă i-ar fi rupt mandibula unui tenor de la Opera din Cluj. Procurorii l-au acuzat de vătămare corporală gravă şi ultraj contra bunelor moravuri. În același an judecătorii din Cluj l-au condamnat la doi ani de închisoare. Ulterior, în 1997 ieșea din pușcărie pentru bună purtare.

La CV-ul lui Gore, sau Florin Marius David, adăugăm anul 2000, când acesta era ridicat de mascați în plină stradă, după ce avusese o serie de scandaluri și bătăi în cluburile din Oradea. Instanța orădeană avea să-l găsească vinovat și să-l încarcereze pentru doi ani, sub acuzația de ultraj contra bunelor moravuri. Numai că, sentința de doi ani, nu s-a mai putut produce, deoarece Gore fuge din țară, tocmai în Spania.

Aici, timp de 4 ani, Gore de Cluj își continuă periplul prin lumea interlopă, până în 2005 când guvernul spaniol decide să-l expulzeze, sub acuzații grave. Pe numele lui Florin Marius David exista deja un mandat internațional, așa că, odată ajuns în țară, este arestat imediat.

Tot atunci este internat cu probleme psihice la Penitenciarul Jilava, în ianuarie. În martie, același an, Curtea de Apel Bucureşti deci încarcarerea sa la Jilava, iar în iulie 2005 este transferat la închisoarea din Gherla unde stă până în 2007.

Florin Marius David, canal de youtube religios

În 2011, după eliberare, Gore de Cluj recidivează, dar de data asta cu consecințe mult mai grave. Consecințele au fost grave atât pentru el, cât și pentru vicitma sa. Derularea acestui episod a fost descris de procurorii de caz ca fiind unul premeditat. În 2011, pe 7 august Gore se prezintă la secția UPU Cluj acuzând o stare de rău. Ester tratat de cei din spital, dar se pare că nu a fost pe placul infractorului.

”Din întregul material de urmărire penală rezultă că sunt întrunite elementele constitutive ale infractiunii de omor în forma tentativei. Inculpatul actionand cu intenție directă, prevazand și urmărind suprimarea vieții părții vătămate. Astfel, în primul rand, inculpatul s-a dus înarmați cu arme apte pentru suprimarea vieții.”, precizeaza procurorii în rechizitoriu.

A doua zi, având asupra sa un cuțit, Gore revine la secția UPU, unde începe să împartă lovituri de cuțit în stânga și în dreapta. În haosul creat unul din brancardieri este rănit grav, iar Gore este imobilizat de polițiști. Caz evident și cu multe dovezi, procurorii îl acuză de tentativă de omor și vătămare corporală, decizia judecătorilor fiind una rapidă și ușoară. Gore este încarcerat pentru 10 ani la Rahova.

Acum, în 2021, Gore a fost eliberat. Gore de Cluj a ajus să fie cunoscut și pentru mușchii săi, mulți spunând că i-ar avea mai mari și decât celebrul Arnold Schwarzenegger.

Ceee ce este, poate comic, în tot acest film cu interlopi, este regăsirea credinței. După eliberare, Gore din Cluj și-a deschis un canal pe youtube, unde se roagă în fiecare zi, după cum relatează presa clujeană.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro