Scene de groază în Oradea. Femeie, atacată și înjunghiată fără milă în fața blocului. Cine este agresorul

Scene de groază în Oradea. Femeie, atacată și înjunghiată fără milă în fața blocului. Cine este agresorul
Atac sângeros în Oradea, chiar in fata blocului

Scene demne unui film de groază au fost surprinse duminică seara, în Oradea, acolo unde o femeie de 40 de ani a fost urmărită și atacată de un individ. Victima a fost înjunghiată într-o parcare, dar și în scara blocului în care aceasta locuia. Anunțul tragediei a fost făcut la 112, în jurul orei 18:00, de către vecinii femeii.

Scenele teribile petrecute între agresor și victimă

Potrivit martorilor care au reușit să surprindă momentele pline de agresivitate, bărbatul agresor este fostul soț al victimei și, de asemenea, polițist local activ. În urma cercetărilor desfășurate de autorități s-a descoperit faptul că agresorul, în vârstă de 50 de ani, a deținut funcții importante în cadrul Poliției Locale Oradea, fiind, la un moment dat, chiar șeful acestei instituții.

După ce a fost concediat din funcția de conducere, Paul Ladislau Kover a revenit în 2016 la Poliţia Locală ca şef Birou Disciplina în Construcţii şi Protecţia Mediului, funcţie pe care ulterior a pierdut-o din nou, în prezent fiind simplu poliţist local.

În urmă cu un an, femeia atacată obținuse după divorț un ordin de protecție împotriva agresorului pentru o perioadă de 3 luni. Instanţa a decis evacuarea bărbatului din locuință, cât și păstrarea distanței de 200 de metri față de fosta soție.

Persoanele care au surprins disputa între cei doi foști soți au povestit poliției că agresorul și-a înjunghiat fosta soție în mai multe locuri, printre care și în faţa blocului P2 din cartierul Prima Residence, de pe strada Oneștilor, dar și în bloc.

Acesta și-a atacat soția cu un cuțit după o ceartă care a avut loc în mașina femeii. După ce i-a aplicat mai multe lovituri în abdomen, femeia s-ar fi refugiat în scara blocului, fiind urmărită și înjunghiată iar, până când a căzut secerată la pământ.

Martorii l-au surprins pe agresor provocându-și singur răni, după care a părăsit locul tragediei. După mai multe ore de căutări, individual a fost găsit ascuns într-un bloc în construcție, în apropierea cartierului în care s-a produs atacul.

În ce stare se află victima

Vinovatul a fost reținut de autorități și transportat la spital pentru o evaluare medicală. Acesta prezenta zgârieturi pe abdomen și se afla în hipotermie. După controlul medical realizat, vinovatul urmează să fie audiat.

Femeia înjunghiată se află în stare gravă, dar stabilă, la spital. Aceasta a fost transportată la Unitatea de Pirmiri Urgențe a spitalului din muncipiu, prezentând mai multe plăgi.

„Pacienta are în jur de 40 ani, are 5 plăgi prin înjunghiere, la nivelul toracelui şi abdomenului superior. Leziunile sunt de gravitate medie şi mare, sigur va rămâne internată în spital”, a declarat duminică seară, pentru ebihoreanul.ro, şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Acesta a mai precizat și faptul că femeia va avea nevoie de mai multe procedure pentru a i se asigura respirația: „Leziunile sunt penetrante, aproape de plămâni”, a mai spus medicul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI