25 aug. 2021 | 12:46

Vești proaste pentru români. Decizia luată în cazul Bulgariei, se întâmplă la finalul săptămânii

Știri generale
Vești proaste pentru români. Decizia luată în cazul Bulgariei, se întâmplă la finalul săptămânii
În Bulgaria, numărul cazurilor de covid-19 a crescut

Vești proaste români, după ce Bulgaria a luat o decizie drastică, ce va fi implementată la finalul săptămânii.

Românii, nevoiți să se testeze la întoarcerea din Bulgaria

Bulgaria va intra duminică dimineața în zona galbenă, după ce incidența cazurilor de covid-19 a crescut. Românii nevaccinați care se vor întoarce din Bulgaria vor trebui să se testeze la întoarcerea în țară.

Bulgaria întră în zona galbenă duminică. Turiștii nevaccinați trebuie să se testexe la intrarea în România. Marți s-au înregistrat 1891 de noi cazuri și 57 de decese, iar miercuri au fost raportate „911 cazuri și 33 de morți.

Cifrele înregistrate au atins recordul pentru ultimele luni, motiv pentru care autoritățile din Bulgaria au luat măsuri.

Cazurile din Bulgaria sunt de patru ori mai multe decât în România. La vecinii noștri, cazurile de covid-19 au depășit 1,5 la mia de locuitori.

Turiștii care se întorc în România și nu au vaccinul făcut, vor trebui să prezinte la graniță rezultatul negativ al testului PCR nu mai vechi de 72 de ore. Minorii de sub 6 ani pot intra fără test.

Mii de români au ales litoralul bulgăresc pentru ofertele și prețurile de acolo. Cum pe litoralul românesc prețurile sunt ca pentru o vacanță de lux, oamenii au ales să își petreacă concediul la vecini, unde ofertele sunt mult mai accesibile.

Bulgaria renunțase la restricții pentru România în iulie

Bulgaria a eliminat restricțiile pentru români la finalul lunii iulie.

„Guvernul Bulgariei a anunţat, pe 16 iulie, o serie de modificări privind accesul străinilor pe teritoriul ţării vecine, în contextul pandemiei covid-19. Vestea bună este că turiştilor români li se va solicita doar actul de identitate sau paşaportul până la finalul sezonului, indiferent de situaţia epidemiologică”, conform turoperatorului Travel Planner.

„În ultima perioadă, oamenii erau nehotărâţi să-şi rezerve o vacanţă spre sfârşit de august sau septembrie, din cauza posibilităţii introducerii unor restricţii. Iată că avem decizia autorităţilor din Bulgaria în privinţa turiştilor români, de eliminare a oricăror restricţii, care vine la timpul potrivit şi astfel credem că interesul va fi crescut până la finalul sezonului estival.

Până pe 7-8 august, gradul de ocupare pe litoralul bulgăresc este extrem de ridicat, iar turiştii români trebuie să ştie că foarte greu mai pot găsi locuri. Tocmai de aceea, recomand rezervările după 10-15 august, când vorbim de tarife mai bune, de oferte speciale cu până la 30% reducere şi de o relaxare mai mare a gradului de ocupare.

Recomand mai ales luna septembrie, pentru că vorbim de reduceri atractive, vremea este foarte bună, iar anul trecut vânzările au mers foarte bine până spre 20 septembrie”, a declarat Sebastian Constantinescu, director general Travel Planner.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Așa suntem otrăviți. Fructe pline de pesticide, retrase de la vânzare
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro