Vești proaste pentru români. Ce se întâmplă de la 1 octombrie în țară: ‘Vor deveni un lux’

Vești proaste pentru români. Ce se întâmplă de la 1 octombrie în țară: ‘Vor deveni un lux’
Vesti proaste pentru romani. Ce se intampla de la 1 octombrie in tara ‘Vor deveni un lux’

După anunțul-șoc că facturile la curent și gaze naturale se scumpesc, a apărut o nouă veste proastă pentru români! Este cumplit ce urmează de la 1 octombrie în toată țara. Multe dintre aceste produse vor deveni un lux pentru majoritatea românilor.

Vești foarte proste pentru milioane de români. Se întâmplă de la 1 octombrie

Încă o lovitură pentru români, de la 1 octombrie! Peste două săptămâni, vin noi scumpiri în România, care vor afecta milioane de bugetari. Pe lângă lumină și gaze naturale, urmează noi majorări. De această dată este vorba de produse alimentare extrem de căutate în magazine.

Ce produse vor deveni un lux. Sunt la mare căutare în zile aniversare

De la 1 octombrie, iubitorii de dulciuri vor scoate mult mai mulți bani din buzunar pentru torturi sau prăjituri. Din nefericire, dulciurile se scumpesc, inclusiv râvniții cozonaci, care sunt punctul de atracție pe masa de Paște și de Crăciun. Practic, mai toate delicatesele vor suferi o creștere a prețului.

Toată lumea a aflat că vom plăti mai mult pentru gaze, energie electrică, carburanți și pentru bunurile ce fac parte din categoria materie primă. Din păcate, veștile proaste nu se opresc aici! Urmează un nou val de scumpiri, care întristează și mai mult românii, mai ales pe iubitorii de dulciuri.

Urmează un nou val de scumpiri în toată țara

Mulți români acceptă cu greu ideea că facturile la utilități s-au scumpit, precum gazele sau energia electrică. Iar acum vine o veste la fel de tristă pentru cei care nu concep o zi fără ceva dulce la masă. Prețurile dulciurilor sunt pe cale să explodeze de la 1 octombrie, în toată țara! Pentru persoanele cu salariu minim pe economie sau pensionari, dulciurile vor deveni un lux.

Potrivit unui proprietar de cofetărie, scumpirile sunt în efect de cascadă. Impactul va fi mult mai mare pentru românii cu venituri mici, care abia își permit plata utilităților.

„Din păcate, scumpirile acestea sunt în efect de cascadă, iar impactul va fi mult mai mare pentru românii cu venituri mici. Vorbim de acele persoane cu salariu minim pe economie sau vorbim de pensionari pentru care, la un moment dat, dulciurile vor deveni un lux.”, a dezvăluit un proprietar de cofetărie.

„Noi, la cofetărie, vom avea creşteri de 5-10%, atât pentru torturi, cât şi pentru prăjituri. Probabil că materia primă va atinge nivelul maxim în perioada sărbătorilor şi atunci vor fi poate alte majorări. Furnizorii ne-au anunţat de creşterile de la 1 octombrie şi de aceea am luat decizia de a mări preţul produselor”, a mai precizat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI