Vești proaste pentru pensionari! Cine face anuntul trist: ”Cea mai grea lovitură de după 1989”

Vești proaste pentru pensionari! Cine face anuntul trist: ”Cea mai grea lovitură de după 1989”
Vesti proaste pentru pensionari. Legea pensiilor ar putea să nu fie respectata

Sunt vești proaste pentru pensionari. Pensionarii români urmează să primească cea mai grea lovitură de după anul 1989. Aceștia ar trebui să își ia gândul de la legea pensiilor, susține un reputat economist.

Vești teribile pentru pensionari. Legea Pensiilor nu va fi respectată de PNL. Cine susține asta

Pensionarii au parte de vești proaste. Aceștia urmează să primească cea mai grea lovitură de după 1989. Adrian Câciu, economist, a spus că pensionarii români ar trebui să se aștepte la ce este mai rău, precizând că Guvernul liberal nu ar avea nicio intenție să respecte legea pensiilor.

Astfel, potrivit economistului Adrian Câciu, pensionarii din România ar trebui să se pregătească pentru austeritate, în anul viitor.

Pensionarii să se pregătească de austeritate

Sunt convins că sunteți pregătiți de austeritate. Urmează să aflați astăzi! PS: luați-vă gândul de la legea pensiilor. Cei mai vulnerabili cetățeni ai României vor suferi cea mai grea lovitură de după 1989”, a scris Adrian Câciu pe Facebook.

De asemenea, Marcel Ciolacu a făcut acuzații la adresa Guvernului Orban pe tema rectificării bugetare și a avertizat că vor fi tăieri masive de investiții și fonduri europene. Șeful PSD a făcut o referire și la înghețarea unor pensii.

România nu are bani, pentru PNL se găsesc bani

Noua rectificare bugetară a guvernului Orban probează că banii țării sunt azi pe mâna Clanului Cămătarilor liberali! Se confirmă ceea ce am spus în decembrie anul trecut, când PNL și-a angajat răspunderea pe Bugetul pentru 2020: fondurile ajung doar pentru 9 luni!

Spitalele au rămas fără bani, școlile au rămas fără bani, autoritățile locale au rămas fără bani! Rectificarea presupune tăieri masive de la investiții și fonduri europene. Peste 4 miliarde de lei! Ca prin minune, se găsește însă un miliard de euro pentru primăriile PNL și pentru pușculița electorală a lui Orban – Fondul de Rezervă al Guvernului!”, a scris Marcel Ciolacu.

La cât va ajunge deficitul bugetar

De asemenea, președintele PSD a scrie că deficitul bugetar va ajunge la 100 de miliarde de lei, la sfârșitul anului, urmând să reprezinte un dezastruos record istoric.

Asta, deși România a avut cel mai mic #pachetdestimulare a economiei din UE, de numai 2,5% din PIB! România s-a împrumutat accelerat, cu peste #25miliarde EURO, dar nu sunt bani pentru firmele românești, nici pentru pensionari și copii, nici pentru agricultură.

PNL evită câteva întrebări cheie

Datoria guvernamentală va depăși pragul de #100miliarde EURO în decembrie 2020. Asta înseamnă că, pentru împrumuturile făcute acum, vom plăti dobânzi în plus de câte 1 miliard de euro! În fiecare an din următorii 10 ani. Mai mult, din proiecția anunțată chiar de ei pentru 2021, vorbesc de scăderea deficitului cu #20miliarde de lei. De unde #taie PNL 20 de miliarde? Ascund bugetul fiindcă nu vor să răspundă la următoarele întrebări dure:

Mai cresc pensiile? Mai există recalcularea lor în 2021? Pensia minima rămâne înghețată în 2021? Cu cât se vor tăia salariile bugetarilor în 2021? Cât vor să crească TVA (incusiv la alimente, care va lovi năpraznic nivelul de trai a peste 8 milioane de români)? Cu cât vor majora impozitele?”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Fiecare român are datorie de 1300 de euro

Marcel Ciolacu a mai acuzat PNL că a aruncat povara datoriei pe fiecare dintre noi, cu 1.300 de euro. Acești bani vor fi plătiți, potrivit președintelui PSD, de fiecare român, prin măsuri de austeritate, concedieri și măriri de taxe și impozite.

Acestea sunt «lucrurile fantastice» făcute de Cîțu, acest Sile Cămătaru al guvernării liberale! De aceea nu vor să arate bugetul pe anul viitor! Pe 6 decembrie, trebuie pus #STOP acestei guvernări ticăloase și corupte! Iar cei care au îngropat țara în datorii trebuie să răspundă!”, a mai scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI