Șefii de la Antena 1 au luat decizia. Ce se întâmplă cu emisiunea Te cunosc de undeva!

Șefii de la Antena 1 au luat decizia. Ce se întâmplă cu emisiunea Te cunosc de undeva!

Șefii de la Antena 1 au luat o nouă decizie în privința emisiunii Te cunosc de undeva! Este o veste optimistă pentru fanii emisiunii și sunt așteptate câteva noutăți, ca să nu mai pară monotonă sau previzibilă.

Emisiunea Te cunosc de undeva! revine cu un nou sezon

Cei de la Antena 1 au anunțat că emisiunea Te cunosc de undeva! are pregătit un nou sezon, care va fi difuzat din această toamnă. Va fi cel de-al 14-lea sezon, iar filmările au început deja. Până la toamnă ar trebui să fie gata.

Emisiunea Te cunosc de undeva! va fi în continuare prezentată de Alina Pușcaș și de Cosmin Seleși, dar cel de-al 14-lea sezon va veni cu o noutate, în cazul în care te-ai plictisit până acum de modul previzibil în care se desfășura concursul. Cei 12 artiști participanți vor fi nevoiți să concureze atât în pereche, cât și solo. Șefii Antenei 1 speră că astfel, emisiunea va fi mai interesantă, iar probele mai dificile pentru concurenți.

Ce spun vedetele din juriu despre noul sezon al emisiunii

Șefii de la Antena 1 au luat decizia. Ce se întâmplă cu emisiunea Te Cunosc de Undeva

Mai exact, vor fi câte patru perechi de concurenți și patru artiști care vor urca pe scenă singuri.

În juriu vor fi tot Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Cristi Iacob și aurelian Temișan. Andreea și Ozana și-au exprimat deja câteva păreri despre noul sezon, ca să te facă să-l aștepți cu nerăbdare și să te uiți din toamnă la emisiune.

„Mă bucur de asemenea foarte mult că în acest sezon vor intra în joc mai multe cupluri, și nu doar unul cum s-a întâmplat până acum, dar și că vom avea în scenă concurenți foarte buni și haioși”, adaugă Andreea Bălan, jurata care notează coregrafia.” Andreea Bălan, potrivit Paginii de Media

Ozana Barabancea te asigură că va fi un sezon plin de momente umoristice:

„O să fie un sezon pontos, ca să zic așa, plin de glume, cu concurenți extrem de cunoscuți, iubiți și buni cântăreți. Doamne, ce o să-mi audă urechile în acest sezon! O să vedeți ce întrecere o să fie între ei! Și, ca noutate, avem parte și de actori foarte buni care vor să cânte.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI